Odjeci iz Kranjčevićeve

IGOR BIŠĆAN: Ne mogu reći da smo bili bolja momčad, Simon Sluga je bio fenomenalan!

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto PIXSELL

Igor Bišćan/Foto PIXSELL

Bili smo sretniji i spretniji! Ne mogu reći da smo bili bolja momčad. Ova utakmica je mogla otići i na njihovu stranu. U prvih 25 minuta smo bili bolji, a onda smo se ugasili - priznao je trener Rijeke



ZAGREB Trener Rijeke Igor Bišćan ovako je doživio pobjedu svoje momčadi u Kranjčevićevoj ulici:


– Bili smo sretniji i spretniji! Ne mogu reći da smo bili bolja momčad. Ova utakmica je mogla otići i na njihovu stranu. U prvih 25 minuta smo bili bolji, a onda smo se ugasili. U nastavku su nam se nametnuli, zabili su nam gol, mogli još koji, ali to smo preživjeli. Krenuli smo onda igrati i spretno smo zabili gol, te  uspjeli sačuvati prednosti i osvojiti tri boda. 


Sluga je bio vaš najbolji igrač?




– Bio je fenomenalan, ali teško je dolaziti do bodova bez vratara koji će povremeno imati svoj dan. To sam mu i rekao prije utakmice. Bio je odličan, ali moramo pohvaliti druge dečke jer opet smo s deset igrača došli i osvojili bodove.


Učvrstili ste drugu poziciju?


– Svaka utakmica je nezgodna i teška, ovi bodovi puno vrijede. Novi ciklus smo otvorili dobro i to će nam sigurno pomoći za dalje – dodao je Bišćan.


Njegov kolega Goran Tomić smatra da se ovoga petka u Kranjčevićevoj dogodila – sportska nepravda. 


– Velika sportska nepravda! Razočaran sam, sreća nam je okrenula leđa. Umjesto da mi zabijemo za vodstvo, dobijemo pogodak. Prvi njihov gol je plod naše pogreške, darivali smo im golove. Imali smo prilike, ne mogu igračima ništa zamjeriti osim mirnoće u završnici – rekao je trener Lokomotive.