Privatna Rijeka

HNK Rijeka od petka u vlasništvu Teanna limited: Miškovićevo vodstvo za povijesne uspjehe

P. N.

foto: HNK Rijeka

foto: HNK Rijeka

- Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje, izjava je Damira Miškovića, koji Rijeku u ulozi predsjednika vodi još 2012. godine.



Teanna limited i Social Sport potpisali su pravne akte kojima je izvršena primopredaja HNK Rijeka, objavljeno je na stranicama NK Rijeke.


Naime, napominju iz NK Rijeke, “nakon što se je na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke na nedavnoj sjednici odreklo prava prvokupa, ispunili su se i formalno svi uvjeti za potpisivanje kojim je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, preuzeo punu odgovornost za upravljanje klubom”.


– Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje, izjava je Damira Miškovića, koji Rijeku u ulozi predsjednika vodi još 2012. godine.




HNK Rijeka navodi da su “nakon dolaska Damira Miškovića i Social sporta riješeni mnogi problemi s kojima se klub suočavao godinama”.


– Sanirane su financije, posložena je struktura kluba, izgrađen je nogometni kamp na Rujevici, ukratko – HNK Rijeka je na radost svojih navijača prodisao punim plućima, stoji u objavi povodom potpisivanja ugovora nužnih za primopredaju. Iz HNK Rijeke naglašavaju da je, citiramo, “s obzirom na povijesne uspjehe HNK Rijeka pod Miškovićevim vodstvom, ovaj potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa.