Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 2° 1
Sutra: 2° 2° 1
23. siječnja 2019.
Uoči susreta sa Sarpsborgom 08

foto ČEKANJE POD KIŠOBRANIMA Gužva u redu za karte na Rujevici

Snimio Edi PRODAN
Snimio Edi PRODAN
Autor:
Objavljeno: 14. kolovoz 2018. u 15:56 2018-08-14T15:56:00+02:00

U tijeku je zaštićeni period prodaje ulaznica za pretplatnike. Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka rade u vremenu od 14 do 21 sat

Navijači su usprkos kiši pohitali na Rujevicu kako bi na vrijeme kupili karte za preksutrašnju utakmicu 3. pretkola Europske lige između Rijeke i Sarpsborga 08.

Mnoštvo ljubitelja nogometa pod kišobranima strpljivo čeka svoj red za karte.

U tijeku je zaštićeni period prodaje ulaznica za pretplatnike. Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka rade u vremenu od 14 do 21 sat, doznajemo na internet stranici NK Rijeke.

Rujevica, karte za utakmicu,

Po ulaznice na internet

Zbog velikog interesa stvaraju se dugački redovi i stoga molimo sve vas koji na ovaj način želite kupiti ulaznicu da budete strpljivi, poručili su iz kluba.

Sustav prodaje karata složen je zbog zakonskih procedura odnosno sigurnosnih razloga koje je HNK Rijeka dužan poštivati. Klub preporučuje svim zainteresiranima za posjet ovoj utakmici je da svoje ulaznice osiguraju putem našeg online servisa - https://www.ulaznice.hr/web/subscribers

Do sada je više od 900 pretplatnika kupilo ulaznicu za ovu utakmicu putem interneta. Na ovaj način izbjegava se čekanje u redovima na visokim temperaturama kao i mogućnost da nakon duljeg čekanja ipak ne ostvarite kupovinu zbog isteka radnog vremena koje je HNK Rijeka jednako tako dužan poštivati, poručuju iz kluba.

Rujevica, karte za utakmicu,

Slobodna prodaja od četvrtka

Slobodna prodaja za Sarpsborg za sve zainteresirane počinje u četvrtak od 14 sati na blagajnama odnosno od 10 sati putem online servisa.

Da bi se smanjile gužve, u utorak i srijedu na blagajnama će se moći kupiti isključivo ulaznice za Sarpsborg.

Ulaznice za utakmicu 4. kola HNL-a protiv Rudeša, koja se također igra na Rujevici u nedjelju od 18:30 sati, prodavat će se od petka u vremenu od 14 do 21 sat na blagajnama.

U subotu će blagajne raditi od 9 do 14 sati, a u nedjelju od 14 do 19 sati.

Rujevica, karte za utakmicu,

Cijene će za vlasnike ulaznica za Sarpsborg, koji ujedno imaju i važeću člansku iskaznicu ili komplet ulaznica biti povoljnije, a točni iznosi pojedinih ulaznica mogu se pronaći na https://bit.ly/2MCmhkB.

Putem online servisa za Rudeš neće biti moguće kupiti ulaznicu s popustom već samo po uobičajenoj cijeni za HNL.

Čelnici kluba žale što svi vjerni navijači 'Rijeke' i vlasnici kompleta ulaznica za HNL koji su jučer čekali u redu nisu uspjeli ostvariti svoju kupnju. Ovom prilikom još jednom ih mole za strpljenje i zahvaljuju na razumijevanju!

Rujevica, karte za utakmicu,

Rujevica, karte za utakmicu,

Rujevica, karte za utakmicu,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka