Izjave igrača

Bradarić: ‘Pokazali smo da možemo. Ostaje još Milan, to će biti spektakl za navijače i sve nas’

P. N.

Reuters

Reuters



Igrači “Rijeke” bili su razočarani krajnjim ishodom, ali ujedno i ponosni na to kako je momčad izgledala u prvom dijelu.


– Prvo poluvrijeme smo odigrali stvarno fantastično, imali još dvije šanse osim golova. A onda nam se desilo nešto što se ne smije desiti – da pola minute prije kraja prvog dijela primimo gol. Znali smo da će oni u drugom dijeli ići na sve ili ništa, na kraju smo spašavali bod. Ovo je bilo najboljih 45 minuta sezone, prokomentirao je nakon susreta Filip Bradarić, koji je prokomentirao i cijelu europsku sezonu Rijeke.


– Bilo je i uspona i padova. Vidi se da smo ponekad u grču i da nam nešto fali. No danas smo opet pokazali da možemo kada smo mirni i čvrsti. Ostaje nam još Milan na Rujevici. To će biti spektakl za navijače i sve nas. Ići ćemo na pobjedu u toj utakmici, nemamo šta izgubiti, zaključio je Bradarić.




Slično je govorio i Mario Gavranović.


– Šteta, jer prvo poluvrijeme je stvarno bilo dobro, trebali smo voditi 3-4 prema nula. Dali smo sve od sebe i pokazali pravo lice, ali nažalost, nismo uspjeli pobijediti. Doveli smo se u situaciju da smo primili glupi gol. Bio je plan nastaviti u drugom dijelu isto, ali smo se previše spustili, nismo uspjeli više igrati visoki presing, dodao je Gavranović.