U dobru i u zlu

Armada podržala igrače ”Rijeke” na treningu na Rujevici – sve osim jednog…

Ivan Volarić

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER



RIJEKA Petstotinjak pripadnika Armade dočekalo je navijanjem, pjesmom i bakljama igrače »Rijeke« na posljednjem treningu uoči gostovanja u Kranjčevićevoj ulici održanom na igralištu koje je nekada koristio »Lučki radnik«.


 – Ajmo podržati ekipu koja zaslužuje podršku, sve igrače osim jednoga. Ako imate nešto reći tom igraču dođite sutra u Kranjčevićevu – rekao je vođa navijanja okupljenima nakon čega je krenuo uobičajeni niz navijačkih pjesama u znak podrške posrnuloj »bijeloj« momčadi. Sve to zajedno potrajalo je 15-ak minuta, a navijačima su se na podršsci zahvalili svi igrači osim Florentina Mateija i Marija Gavranovića koji su radili pod nadzorom trenera rehabilitatora Luke Brkljače iza zapadnog gola:  daleko od očiju  navijača.


Utakmica protiv »Lokomotive« pokazat će je li Marijo Gavranović radio odvojeno zbog toga jer se opet ozljedio ili su ga u klubu odlučili skloniti da ne bi pokvarili pozitivan ugođaj koji je vladao u trenucima kada je igračima itekako potrebna pozitivna  energija.


Snimio Sergej DRECHSLER


Snimio Sergej DRECHSLER