NBA liga

Porazi New York Knicksa, Orlanda, Miamija i LA Clippersa

Hina

Tim Hardaway (New York) i CJ McCollum (Portland Trail Blazers)/Foto REUTERS

Tim Hardaway (New York) i CJ McCollum (Portland Trail Blazers)/Foto REUTERS



NEW YORK Hrvatski košarkaš Mario Hezonja sinoćnju je utakmicu svojih New York Knicksa započeo u prvoj postavi, no u 17 minuta na terenu zabio je svega dva koša (šut iz igre 1/5) i upisao tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. 


Od Knicksa su bolji bili Portland Trail Blazersi sa 118:114, a CJ McCollum je zabio 13 od svojih ukupno 31 koša u zadnjoj četvrtini za pobjedu. Damian Lillard je dodao 29 koševa za Trail Blazerse. Portland je nadoknadio zaostatak od deset koševa i u zadnjoj je četvrtini nadigrao Knickse sa 53:39. Tim Hardaway Jr. je bio najbolji strijelac New Yorka sa 32 koša.


Osim ove utakmice sinoć su u NBA odigrane još tri, a Toronto Raptorsi su sa 93:91 pobijedili Orlando Magic, dok je pobjednički koš na zvuk sirene za kraj zabio Danny Green. Kawhi Leonard je predvodio Toronto sa 18 ubačaja, Pascal Siakam je dodao 15 i devet skokova, a Serge Ibaka 14 koševa i također devet skokova. Fournier je bio najbolji u redovima Orlanda sa 27 koševa.




Brooklyn Nets su sa 104:92 bili bolji od Miami Heata kojem je ovo peti uzastopni poraz. D’Angelo Russell je zabio 20 koševa za Brooklyn, a Hassan Whiteside 21 za Miami i tome je pridodao 23 koša.


John Wall je ubacio 30 koševa, a Bradley Beal 27 za Washington Wizardse koji su sa 125:118 svladali gostujuće Los Angeles Clipperse. Washington je u prvom poluvremenu gubio čak 24 koša, a zaostatak na početku zadnjeg dijela utakmice iznosio je devet koševa. Kod Clippersa najbolji je bio Tobias Harris koji je utakmicu završio sa 29 koševa i devet skokova.