Premijer liga košarkaša

Košarkaši Adria Oil Škrljeva večeras gostuju kod Cibone

Zlatko Horvat

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Vjerujem da bi današnja utakmica bila otvorena da smo kompletni s obzirom na to kako smo trenirali, kako je to izgledalo s Bolčinom. No, Bolčina poslije ozljede koljene u petak ide na atroskopiju, Siniša Štemberger mora deset dana mirovati zbog lakta, dok je Brian Williams na treningu dobio lakat u glavu - kaže Damir Rajković



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva gostovanjem kod Cibone u Košarkaškom centru Dražen Petrović večeras (18 sati) kreću u drugi dio Premijer lige. S istim suparnikom sastat će se barem još jednom, u četvrtfinalu Kupa Krešimića Ćosića.


– Vjerujem da bi današnja utakmica bila otvorena da smo kompletni s obzirom na to kako smo trenirali, kako je to izgledalo s Bolčinom. No, Bolčina poslije ozljede koljene u petak ide na atroskopiju, Siniša Štemberger mora deset dana mirovati zbog lakta, dok je Brian Williams na treningu dobio lakat u glavu i njegov je nastup upitan. Bio je to klasični »knockdown«, Williams je doživio lagani potres mozga i vidjet ćemo uoči utakmice kako će se osjećati – kaže Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva, momčadi koja ove sezone zaista nema sreće s ozljedama.


– Ove sezone nikako da nas ozljede zaobiđu, kao da nas je netko urekao. Međutim, bez obzira na to što u Zagreb ne putujemo kompletni, probat ćemo dati maksimum i pripremiti se za Osječane. Malo smo mijenjali sustav igre i probat ćemo to primijeniti, što nam je važno za nastavak sezone – zaključuje Rajković.