Jedva čekaju početak

Košarkaši Adria Oil Škrljeva na glavnoj riječkoj šetnici najavili novu sezonu

Kristian Sirotich

Zadovoljni smo načinom na koji smo odradili prijelazni rok, moram priznati da jedva čekam da prvenstvo već jednom krene - kazao je Vice Sep, predsjednik Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljeva



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva u nedjelju u Zadru otvaraju novu natjecateljsku sezonu HT Premier lige. Tim povodom je na Korzu na terasi Brasserie As na Korzu upriličeno predstavljanje momčadi koja za cilj ove sezone ima pokušati ponoviti prošlogodišnji uspjeh u Alpe Adria Cupu, kada je izboren nastup u finalu, a zašto ne napraviti i korak više ako se za to ukaže prilika, ali i izboriti mjesto na završnom turniru domaćega Kupa, te osigurati jednu od pozicija što vode u doigravanje za prvaka. Plan, naizgled, djeluje prilično ambiciozno, ali budući da su Škrljevčani već izgradili status stabilne premijerligaške sredine, a tijekom prijelaznog roka uspjeli posložiti kvalitetnu momčad, definitivno nije nedostižan.


– Zadovoljni smo načinom na koji smo odradili prijelazni rok, moram priznati da jedva čekam da prvenstvo već jednom krene – kazao je Vice Sep, predsjednik Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljeva, kolektiva koji je i prezentacijom na Korzu napravio svojevrsan iskorak u odnosu na dosadašnje sezone. Naravno, Sep, kao i svi ostali ljudi iz vodstva kluba, ali i stručnog stožera, svjesni su da svega toga ne bi bilo bez podrške lokalne samouprave i, naravno, generalnog sponzora Adria Oila, koji je čvrsto uz momčad i koji “zelene” potiče da što je moguće ambicioznije pristupe novoj natjecateljskoj sezoni. Naravno, na obostranu radost.


Za Škrljevo će ove sezone igrati Dorian Benković, Jordan Riewer, Luka Pandurić, Josip Barnjak, Luka Vucić, Edi Bešić, Filip Bjelanović, Antonio Boban, Ivan Batur, Domagoj Vrkić, Mislav Kolić, Ante Gospić, Dario Cvitković i Dragan Šekelja.