Zvjezdana postava

Izabrana najbolja petorka NBA, evo tko je obilježio sezonu

Hina

LeBron James / Foto: REUTERS

LeBron James / Foto: REUTERS

Najbolju prvu, drugu i treću petorku NBA biraju stotinu predstavnika medija i oni su Jamesa i Hardena postavili na prvo mjesto odnosno dodijeli svako po 500 bodova



Zvijezda Cleveland Cavaliersa LeBron James i predvodnik Houston Rocketsa James Harden izabrani su u najbolju petorku NBA.


Osim njih dvojice među pet najboljih su i Kevin Durant (Golden State Warriors), Damian Lillard (Portland Trail Blazers) i Anthony Davis (New Orleans Pelicans). Jamesu je ovo 12. put u karijeri da je postavljen u prvu petorku NBA. James je na vrhu vječne ljestvice preskočio Kobea Bryanta i Karla Malona, koji su svaki po 11 puta bili birani u najbolju petorku. Hardenu, koji je ove sezone najbolji strijelac NBA s prosjekom 30.4 koševa po utakmici i 265 trica, ovo je peti put da se našao među petoricom najboljih.


Najbolju prvu, drugu i treću petorku NBA biraju stotinu predstavnika medija i oni su Jamesa i Hardena postavili na prvo mjesto odnosno dodijeli svako po 500 bodova.




James, Harden i Davis su trojica finalista za titulu najkorisnijeg igrača NBA koja će biti dodijeljena 25. lipnja.


Drugu petorku NBA čine Giannis Antetokounmpo (Milwaukee), Russell Westbrook (Oklahoma City), Joel Embiid (Philadelphia), LaMarcus Aldridge (San Antonio) i DeMar DeRozan (Toronto), a treću Stephen Curry (Golden State), Victor Oladipo (Indiana), Karl Anthony Towns (Minnesota), Jimmy Butler (Minnesota) i Paul George (Oklahoma City).