NBA liga

Indiana u gostima slavila protiv New Orleansa

Hina

Ricky Rubio (Utah Jazz) i James Harden (Houston Rockets)/Foto REUTERS

Ricky Rubio (Utah Jazz) i James Harden (Houston Rockets)/Foto REUTERS



NEW ORLEANS Indiana Pacers su sinoć sa 109-107 pobijedili New Orleans Pelicanse, a Bojan Bogdanović je gostujućoj pobjedi svoje momčadi upisao 14 koševa (šut iz igre 4/12, trice 3/5), jedan skok, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu.


Najbolji strijelac Indiane bio je Darren Collison koji je utakmicu završio sa 22 ubačaja, dok je Domantas Sabonis dodao 16 koševa i 13 skokova.Pelicanse, kojima je ovo šesti poraz u sedam zadnjih utakmica, predvodio je Jahlil Okafor sa 25 koševa i 13 skokova.

James Harden je sinoć produljio svoj niz utakmica u kojima je zabio više od 30 koševa na 27 u pobjedi njegovih Houston Rocketsa od 118-110 u gostima nad Phoenix Sunsima.


Harden je utakmicu završio sa 44 koša, osam skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte. Njegov niz utakmica s najmanje 30 koševa je treći u povijesti NBA, ispred njega je Wilt Chamberlain koji ima prva dva takva niza. To je bila dvadeseta Hardenova utakmica s najmanje 40 pogodaka.Houstonov Kenneth Faried je upisao double-double sa 17 koševa i 14 skokova.

Kod Sunsa, kojima je ovo 11. uzastopni poraz, najbolji je bio sa 25 koševa Josh Jackson, a Kelly Oubre Jr. je dodao 23. Dragan Bender nije ulazio u igru.