NBA liga

Indiana na krilima Bogdanovića »razbila« Lakerse, Šarićevih 22 poena

Hina

Bojan Bogdanović (Indiana)/Foto REUTERS

Bojan Bogdanović (Indiana)/Foto REUTERS



INDIANAPOLIS Bojan Bogdanović je sinoć bio najbolji strijelac u pobjedi Indiana Pacersa nad Los Angeles Lakersima, dok je Dario Šarić odigrao najbolju utakmicu u dresu Minnesota Timberwolvesa od kojih su bolji bili Memphis Grizzlies.


Indiana Pacers su kod kuće ‘razbili’ Los Angeles Lakerse sa 136-94, a Bogdanović je u 33 minute zabio 24 koša (šut iz igre 10/17, trice 4/10) i tome dodao jedan skok, pet asistencija i jednu ukradenu loptu. Myles Turner je dodao 22 koša.


Indiana, kojoj je ovo treća uzastopna pobjeda, ukupno je ubacila 19 trica, a Los Angelesu nije pomogao ni LeBron James koji je utakmicu završio sa 18 koševa, sedam skokova i devet asistencija. Ivica Zubac je odigrao 19 minuta za Lakerse i u tom je vremenu postigao osam poena (šut iz igre 4/5) uz četiri skoka i jednu asistenciju.




Dario Šarić je odigrao najbolju utakmicu otkako je došao u Minnesotu, on je sinoć u porazu svojih Timberwolvesa od Grizzliesa 106-108 ubacio 22 koša (šut iz igre 7/11, trice 4/7) uz sedam skokova i pet asistencija.


Najbolji pojedinac Memphisa bio je Mike Conley sa 25 poena i devet asistencija.


Justin Holiday je pogodio dva slobodna bacanja 0.1 sekundi prije kraja za drugu uzastopnu pobjedu Grizzliesa.Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu sa 26 ubačaja i 18 skokova.

Cleveland Cavaliers su upisali poraz kod kuće, sa 103-96 su ih svladali Boston Celtics, a Ante Žižić je odigrao 23 minute za poraženu momčad upisavši pritom osam poena te 12 skokova i jednu asistenciju.


Jayson Tatum je bio najbolji strijelac Celticsa sa 25 poena, a Gordon Hayward je dodao 18 za Boston kojem je ovo peta pobjeda zaredom.Rookie Collin Sexton je predvodio Cavalierse sa 27 koševa.

I New York Knicks su poraženi, od njih su sa 105-92 bolji bili Detroit Pistonsi.


Blake Griffin je ubacio 29 koševa uz osam asistencija i šest skokova za Detroit koji nije gubio ni u jednom trenutku.


Dennis Smith Jr. je bio najbolji u redovima Knicksa sa 25 poena, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.