NBA

Hezonjinih deset koševa u porazu Orlanda, Šarićevih devet u porazu Philadelphie

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Šarić je odigrao 20 minuta i uz šut 4/10 zabio devet koševa te tome dodao sedam skokova, jednu asistenciju u jedan blok



Mario Hezonja je zabio 10 koševa u porazu Orlando Magica, a Dario Šarić devet koševa u porazu Philadelhia 76ersa u sinoć odigranim predsezonskim utakmicama u NBA.


Orlando Magic je sa 96-99 izgubio od Dallas Mavericksa, a Hezonja je odigrao 25 minuta i uz deset koševa (šut 4/9) upisao je sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Damjan Rudež je odigrao tri minute bez postignutog pogotka i uz jedan skok.


Najučinkovitiji kod Orlanda bili su D.J. Augustin koji je zabio 24 koša i Jonathan Simmons koji je ubacio 19. Dallas je predvodio Dennis Smith J. sa 16 pogodaka.




Bolji od Philadelphije bili su Boston Celticsi sa 113-96. Šarić je odigrao 20 minuta i uz šut 4/10 zabio devet koševa te tome dodao sedam skokova, jednu asistenciju u jedan blok. Najbolji strijelac Sixersa bio je Ben Simmons koji je zabio 15 koševa, dok je Furkan Korkmaz dodao 13. Kod Bostona najbolji su bili Terry Rozier sa 15 i Semi Oyeleye sa 16 pogodaka.


Na teren je sinoć istrčao i Dragan Bender čiji su Phoenix Sunsi poraženi od Utah Jazz sa 102-120. Bender je u porazu svoje momčadi odigrao 15 minuta i ubacio tri koša (šut 1/3) uz četiri skoka i jednu ukradenu loptu. Najbolji strijelac Sunsa bio je Devin Booker sa 19 zabijenih koševa.


Indiana Pacers su sinoć također igrali, no Bojan Bogdanović je utakmicu pratio s klupe. Od Pacersa su sinoć sa 107-97 bili bolji Detroit Pistonsi.