NBA liga

Heatsi umalo zaustavili pobjednički niz Warriorsa

Hina

Kevin Durant (Golden State Warriors) i  Bam Adebayo (Miami Heat)/Foto REUTERS

Kevin Durant (Golden State Warriors) i Bam Adebayo (Miami Heat)/Foto REUTERS



SACRAMENTO Phoenix Suns su sinoć upisali 14. poraz zaredom, bolji su od njih sa 117-104 bili domaći Sacramento Kings, a Dragan Bender je upisao skroman učinak sa 2 koša (šut iz igre 1/3, trice 0/2) šest skokova i tri asistencije u 15 minuta na terenu.


Pobjedničku je momčad predvodio rookie Marvin Bagley III sa 32 ubačaja, dok je Buddy Hield dodao 18.


Najbolji kod Phoenixa je bio Devin Booker sa 27 koševa i osam skokova.




Golden State Warriors su tijesno sa 120-118 pobijedili gotujuće Miami Heat i to zahvaljujući DeMarcusu Cousinsu koji je pogodio dva slobodna bacanja nakon promašaja Kevina Duranta 5.4 sekundi prije kraja.


Kevin Durant je bio najbolji strijelac utakmice i Warriorsa sa 39 koševa, Klay Thompson je dodao 29, a Stephen Curry 25.


Josh Richardson je utakmicu završio sa 37 ubačaja za Heat, koji je jedina momčad u NBA koja ima veći omjer pobjeda i poraza u gostima nego kod kuće.


Mladi Slovenac Luka Dončić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu on je u pobjedi svojih Dallas Mavericksa nad Portland Trail Blazersima 102-101 zabio 28 koševa.


Dončić je samo u zadnjoj četvrtini ubacio 13 koševa i Dallas dolazi na 96-81. Novi član Mavericksa Tim Hardaway Jr. utakmicu je završio sa 24 poena, a najbolji pojedinac Portlanda je bio Damian Lillard sa 30 koševa.