Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. listopada 2019.
Voditeljica

Doris Pinčić u novom showu RTL-a: Gosti će se osjećati kao da su kod mene doma

Foto RTL
Foto RTL
Autor:
Objavljeno: 16. rujan 2017. u 9:17 2017-09-16T09:17:40+02:00

S gostima u studiju ću se družiti i aktivno izmjenjivati mišljenja, nećemo se pazit, ali kad završi rasprava kao pravi prijatelji ćemo popit kavu, svako po svom guštu, najavila je glumica i voditeljica talk show »Na kavi kod Doris«

O čemu se pričalo u proteklom tjednu, koje teme su uzburkale javnost, što akteri tih priča kažu – sve to uskoro donosi novi talk show RTL-a »Na kavi kod Doris«, koji će voditi glumica i zaštitno lice te televizije Doris Pinčić Rogoznica.
U tjednom talk showu gosti će joj biti osobe iz raznih sfera društvenog života, javnosti više ili manje poznati. Dok ne vidimo s kim će popiti kavu Doris i dalje možemo vidjeti kao voditeljicu showa »Tri, dva, jedan – kuhaj!«, ali i čuti u programu Narodnog radija. 

Kako je bilo vratiti se u Tri, dva, jedan... kuhinju?
– Tu je uvijek lijepo i ugodno. Ekipa je uigrana i nema puno stresa. A kako bi i bilo kad je oko nas dobra hrana plus dobro društvo

Dočekala vas je djelomično obnovljena ekipa. Veselite li se novim saznanjima o kulinarstvu?
– Uvijek. Trudim se upijati od njih što više tajni, sitnica koje ne možeš dobit ni u jednoj knjizi. Pažljivo slušam dok kušaju hranu i primjenjujem doma u svojim receptima. Moj žiri je zadovoljan.

Kako su se prema vašem mišljenju snašli novi članovi žirija?
– Mate je iskusni lisac i jako dobro zna koketirati s kamerom, ne glumata i siguran je u sebe, a sve to skupa publika pozdravlja. A Matea je otkriće, malo po malo i svi će se zaljubiti u nju. Prešarmantno biće, vesela, otvorena, duhovita i strastveni zaljubljenik u hranu.

Radim s odličnim timom

Što ste sve naučili vodeći ovu emisiju? Jesu li se poboljšale vaše kulinarske sposobnosti?
– Pa mislim da jesu. Znala sam puno toga i prije, ali sam sad dobila nekako više hrabrosti da isprobam stvari i neke namirnice koje do tada nisam mogla ni zamisliti.

Kulinarski show nije jedini RTL-ov projekt u kojem ćemo vas gledati ove jeseni. Dobili ste vlastiti talk show, »Na kavi kod Doris«. Recite nam o čemu je riječ?
– To je nešto čemu se jako veselim, u povojima je i mislim da ću se dati cijela u to. Radim s odličnim timom, Marija i Edita su novinarke s dugogodišnjim iskustvom i dobrim idejama i nas mali ženski trio trenutno mozga o svemu. Ići ćemo jednom tjedno i razgovarat ćemo uglavnom o aktualnim temama iz tjedna za nama uz zanimljive goste, dvije teme po emisiji i neke naše standardne rubrike.

Tko će osima vas biti dio tima?
– Marija Pajić i Edita Misirić Vrkljan koje sam već spomenula uz mene će raditi najveći dio posla. Dok će se Editina rubrikabaviti životinjama, Marija će donositi dječji pogled društvenih zbivanja. Veseli me da uglavnom imamo ženski tim (smijeh).

Kako je imati show u kojem je vaše ime?
– To ćemo tek vidjeti. Raduje me ta ideja, ne zbog bilo kakve ego priče nego zato što ću se s gostima ponašati kao da su doslovno u mom dnevnom boravku, očekujem da bude maksimalno opušteno.

Uzbuđena i nestrpljiva

Kako doznajemo u showu nećete biti »slatka i draga Doris« na kakvu smo navikli. Pokazat ćete i svoje drugo lice. Što vaši gosti mogu očekivati?
– Družit ćemo se i aktivno izmjenjivati mišljenja, nećemo se pazit, ali kad završi rasprava kao pravi prijatelji ćemo popit kavu, svako po svom guštu.

Možete li nam već najaviti čime će se baviti prva emisija?
– Ne mogu jer ćemo se uglavnom baviti aktualnim temama. Znači ono što se događa u tjednu će kreirati emisiju.

Imate li tremu?
– Neku posebnu tremu ne osjećam, više je to uzbuđenje i nestrpljivo iščekivanje da sve krene.

I dalje radite na Narodnom radiju, snimate »Tri, dva, jedan - kuhaj!«, a sada je na popisu vaših zadataka i »Na kavi kod Doris«. Kako uspijevate organizirati svoje vrijeme da ne pati obiteljski život?
– Ne spavam (smijeh).

Stignete li se uz sve nabrojene angažmane posvetiti onome za što ste se školovali, glumi?
– Školovala sam se za pozornicu, a mislim da sam na njoj i više nego dovoljno. Zadovoljna sam svime što radim i ne patim ni za čim. Najsretnija sam jer radim okružena jako dobrim ljudima. To je velika privilegija pogotovo u mom poslu.

Koliko uopće imate vremena samo za sebe?
– Trenutno jako malo. Ali Bože moj, treba stisnuti zube i odraditi posao kako spada. Bili smo mjesec dana na godišnjem, punili baterije, nadam se da ćemo na zimu još nekud otputovati..

Trčite li još uvijek?
– Kad god stignem. To je moja meditacija i relaksacija.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.