Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1
Sutra: 1° 1° 1
21. siječnja 2020.
Borba s depresijom

Zvijezda "Moderne obitelji" otvoreno i iskreno: "Razmišljala sam o samoubojstvu"

Sarah Hyland, Instagram
Sarah Hyland, Instagram
Autor:
Objavljeno: 16. siječanj 2019. u 7:58 2019-01-16T07:58:11+01:00

Nakon borbe s bolesti, zatajenjem bubrega i teške depresije, mlada Sarah Hyland osjeća se puno bolje. 

Sarah Hyland, glumica megapopularne serije "Moderna obitelj",  potpuno je otvoreno progovorila o teškom razdoblju u svom životu.

Gostujući u emisiji omiljene voditeljice Ellen DeGeneres, priznala je borbu sa depresijom i suicidalnim mislima. Iskreno i otvoreno je pričala o svojim zdravstvenim borbama, borbi s depresijom, pa čak i samoubilačkim mislima. 

Sarah je tijekom svog života doživjela zdravstvene probleme, te je rekla Ellen da je u proteklih nekoliko godina imala šest operacija, uključujući dvije transplantacije bubrega, dok se također bavila endometriozom. Nakon njezine druge transplantacije bubrega u 2017. godini, morala je ići na dijalizu. Svakodnevno je proživljavala jaku bol, što je dovelo do teške depresije, prenosi Cosmopolitan.

Mlada je glumica otvoreno priznala da je imala vrlo težak period depresije.

"Imam zadivljujući posao, nevjerojatan sustav podrške, ali nakon 26, 27 godina bolovanja od kronične boli svaki dan, ne znaš hoćeš li doživjeti slijedeće jutro." Sarah je također izjavila da su je ta depresija i bol dovele do razmišljanja o samoubojstvu, rekavši da je bila vrlo blizu da to i napravi.

Sarah je dodala:

"Pisala bih pisma u svojoj glavi voljenima zašto sam to učinila i svoje razloge za to. Objasnila bih kako nitko nije kriv i nisam to  htjela zapisivati ​​na papir jer nisam htjela da te riječi netko pronađe."

Sarah je naposljetku rekla da je razmišljala o tome da svoj život prepusti nekome, a ta osoba ju je podržavala u posjetu terapeutu. Nakon odlaska na terapiju i obavljanja "duševnih potraga", Sarah je srećom sada mnogo  bolje. 

Podrška njezinih brojnih obožavatelja nije izostala. Njezina objava na Instagramu broji gotovo tisuću komentara podrške. Jedna je obožavateljica napisala da joj se zahvaljuje na tako iskrenoj priči koja je istovremeno i vrlo ranjiva, te da se nada kako je Sarah sada dobro. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.