Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. veljače 2020.
Počela zaboravljati

Poznata komičarka nominirana za nagradu Grammy, pa se strašno izblamirala pred kamerama

Foto REUTERS
Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 24. siječanj 2020. u 7:40 2020-01-24T07:40:38+01:00

Braća Jonas nominirana su u kategoriji Najbolje pop izvedbe jedne grupe za pjesmu "Sucker", dok je Ellen nominirana u kategoriji Najboljeg komičnog albuma, za Netflix specijal "Relatable"

Poznata komičarka ne može više ni pobrojati svoje uspjehe. Toliko dugo je na televizijskoj sceni da je počela zaboravljati neke od najbitnijih stvari svoje karijere. 

Ovoga tjedna su joj Jonas Brothersi došli u emisiju kako bi, među ostalime, razgovarali o nominacijama za nagradu Grammy. Ellen je u jednome trenutku priznala Nicku, Joeu i Kevinu kako apsolutno nema pojma koliko je Grammy nominacija dosad ostvarila. 

Braća Jonas nominirana su u kategoriji Najbolje pop izvedbe jedne grupe za pjesmu "Sucker", dok je Ellen nominirana u kategoriji Najboljeg komičnog albuma, za Netflix specijal "Relatable". 

- Je li ti ovo prva Grammy nominacija? - pitao ju je Nick na što je Ellen postala poprilično nesigurna. 

- Ne, ne. Je li mi ovo prva Grammy nominacija? Ne, ipak je druga - nije znala točno odgovoriti Ellen sve dok joj iz produkcije nisu rekli kako je to njezina treća nominacija. 

Iako joj je bilo teško sjetiti se važnih nominacija, priznala je kako joj je ovo jedna od najznačajnijih. 

- Ovo mi je najdraža nominacija. Želim i osvojiti nagradu ove godine. Ova godina je ta - zaželjela se nagrada jedna od najpoznatijih komičarki. 

Braća Jonas su pak najavila kako će ove godine na dodjeli izvesti svoju novu pjesmu "What A Man Gotta Do" s posebnim iznenađenjem koje će se sigurno svidjeti njihovim obožavateljima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma