Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Kraj drame?

Nina Morić zbog sina oprostila sve bivšem dečku Fabriziju: "Pronašla sam novi put"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 17. kolovoz 2018. u 8:03 2018-08-17T08:03:51+02:00

Hrvatska manekenka koja živi u Italiji okreće novu stranicu s bivšim dečkom i ocem njenog djeteta, Fabriziom Coronom

Poznata manekenka Nina Morić (41) otvorila se u intevjuu za talijanski časopis Chi progovorivši o obiteljskoj drami koju je prošla s bivšim dečkom Fabriziom Coronom (44) s kojim ima 15- godišnjeg sina Carlosa Mariju.

"S Fabrizijom sam pronašla novi put. Novi osjećaj za obitelj" - otkrila je Nina te izjavila kako je obitelj izvan vremena i prostora i može pobijediti svaku gorčinu.

Nina je odlučila okrenuti novu stranicu i ostaviti obiteljsku dramu oko borbe za skrbništvo koju posljednje tri godine prolazi. Podsjetimo, Fabrizijeva obitelj branila joj je kontakt sa sinom nazivavši ju narkomankom i propalicom.

"Ima samo jedna stvar koju mogu napraviti. Graditi tvoje snove, a onda te pustiti da ih ostvariš. Ako se tvoja nadanja pretvore u razočaranje, pokušat ću ti dati snagu da se nastaviš nadati, moj sinčiću", rekla je naša manekenka koja je svjedočila i obiteljskom nasilju. Naime, prošle je godine priznala kako ju je Corona 2014. godine prilikom njene posjete u zatvoru pred djetetom bacio u zid te počeo snažno gušiti. Nadamo se da je obiteljskoj drami zaista došao kraj.

1

2

3

Foto: nina_moric Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.