Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Nova ljubav

Nije više trač: Riječka glumica ne skriva sreću, kolega je postao više od prijatelja

Foto Pixsell
Foto Pixsell
Autor:
Objavljeno: 24. siječanj 2019. u 10:04 2019-01-24T10:04:22+01:00

U novu godinu s novim dobrim željama i još ljepšim početkom ušli su Nina Violić i Filip Šovagović. Sjajan glumački par od sada neće biti samo u kolege na kazališnim daskama ili filmskom setu već i u stvarnom životu.

Riječanka sa već dugogodišnjom zagrebačkom adresom i glumac dugogodišnji su prijatelji, a unatrag tri mjeseca započeli su ljubavnu vezu. Donedavno su još oprezno sakrivali svoje osjećaje u javnosti, ali ulaskom u novu godinu njihova sreća prestala je biti tajna.

Do sada su bili posvećeni glumačkom životu i radu u kazalištu i sceni. Filip se okušao i kao redatelj, a Nina je još svježe utisnuta u pamćenje riječke publike koja ju je imala prigodu pogledati u glavnoj ulozi na festivalu Malih scena u izvrsnoj predstavi zagrebačkog HNK-a »Ciganin ali najljepši« .

Oboje su već dugi niz godina rastavljeni te oboje imaju kćeri iz bivših brakova. Nina iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem ima 15-godišnju Rozu, a Filip 23-godišnju studenticu Klaru s liječnicom Ružom Grizelj.

Iako je par izazvao nevjericu kod većine njihovih kolega, koji su smatrali da se radi o neprovjerenom traču, čini se da su Nina i Filip  dohvatili svoje ljubavno sazviježđe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.