Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 1
Sutra: 16° 16° 1
14. listopada 2019.
Oscarovka

Kraljica transformacija: Charlize priznala da joj je ovaj put bilo teže smršavjeti

Kraljica transformacija: Charlize priznala da joj je ovaj put bilo teže smršavjeti
Kraljica transformacija: Charlize priznala da joj je ovaj put bilo teže smršavjeti
Autor:
Objavljeno: 23. travanj 2018. u 8:12 2018-04-23T08:12:10+02:00

Kilogram gore, kilogram dolje i Charlize Therone (43) je ponovno spremna za novu ulogu, a tko zna možda i za još jednog zlatnog kipića.

Kad je posljednji put zbog uloge prošla pravu fizičku transformaciju, osvojila je Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu ''Čudovište'', a sada je spremna za ulogu depresivne majke u filmu ''Tully''.

Scenarij je temeljen na manje više prosječnom životnom klasiku - bračni par koji jedva preživljava s troje djece, u kojem Charlize glumi suprugu uz filmskog parnera Rona Livingstona od kojeg, barem na platnu i nema velike vajde.

Da bi se osvjedočila i osjetila sve tužne »zakutke« zarobljene domaćice, glumica se udebljala više od 20 kilograma što je kako izjavljuje ispočetka bio simpatičan proces, ali na kraju ju je skoro doveo do prave depresije. Priznala je da je jela fast food čak i za doručak, a tijekom cijelog dana i noći grickalice i drugu nezdravu hranu.

Na početku je bilo zabavno, ali kasnije je postalo mučno i pretvorilo se samo u posao, priznala je Charlize koja je nakon snimanja filmova ipak uspjela vratiti se na staru kilažu. Za to je trebala i pomoć liječnika, a priznala je da joj je bilo puno teže nego nakon završetka snimanja "Čudovišta".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.