Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 0° 1
Sutra: 0° 0° 1
21. siječnja 2020.
Shopping kraljica

Nova sezona, novi kritičar: Umjesto Boruta Mihalića, u "Shopping kraljici" Robert Sever

Robert Sever / RTL
Robert Sever / RTL
Autor:
Objavljeno: 5. travanj 2018. u 7:18 2018-04-05T07:18:34+02:00

Snimanja su doista zabavna i zapravo su svojevrsni nastavak mog rada u TV produkciji, tako da doista uživam, kazao je Sever

Zabavna emisija »Shopping kraljica« od 9. travnja ponovo će se naći u programu RTL-a. U trećoj sezoni umjesto Boruta Mihalića modne kombinacije kandidatkinja komentirat će poznati hrvatski dizajner i stilist Robert Sever.

Sever već 23 godine radi kao stilist, a svoj modni brend ima 17 godina. Snimanja su već počela, a Robert otkriva kako je biti dio tima »Shopping kraljice«.

– Snimanja su doista zabavna i zapravo su svojevrsni nastavak mog rada u TV produkciji, tako da doista uživam. Ljudi u timu su vrlo konkretni i daju mi odličnu potporu pa je i meni lakše raditi moj dio zadatka, otkriva dizajner i stilist.

Koncept emisije je ostaje isti, a Sever priznaje da se ponekad nije nimalo lako odjenuti po »naredbi«.

– Zadatak nije nimalo lak jer je bitno u temu ukomponirati sebe i svoj stil, ili ga potpuno negirati i iznenaditi nas nečim novim. U tome i je čar ovog showa - u samom izazovu, pojašnjava pa dodaje da će se u ocjenjivanju kandidatkinja najviše voditi time jesu li bile dosljedne zadanoj temi. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.