Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
28. veljače 2020.
Stigli iz Rovinja

foto NOĆAS POČINJE SNIMANJE Pripreme za film sa Salmom Hayek u centru Rijeke

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 24. travanj 2019. u 18:37 2019-04-24T18:37:00+02:00

Prve scene na širem području tržnice trebale bi se snimati noćas, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i sutra navečer. Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trgu

Počele su pripreme za snimanje američkog filma u Rijeci. Snimateljska ekipa već je dovezla opremu na područje oko gradske tržnice, kako je zabilježio objektiv našeg fotoreportera.

U Rijeci će se naime ovih dana snimati film »The Hitman's Wife Bodyguard« sa slavnom glumicom Salmom Hayek, Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama, nastavak akcijske komedije iz 2017., koji se dosad snimao u Rovinju.

Prve scene na širem području tržnice trebale bi se snimati noćas, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i sutra navečer. Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trgu. Filmska akcija u petak se seli na Trg 128. brigade Hrvatske vojske i stubište kod hotela Bonavia. Postavljanje zaštite stepenica započelo je već danas.

FO2404ED6
Pripreme za snimanje u centru Rijeke / Snimio Sergej DRECHSLER

Zbog snimanja filma Ulica Frane Supila bit će zatvorena za promet, Ulica Frana Kurelca bit će blokirana uz povremeno puštanje stanara na parking Gomila, a ostala vozila preusmjeravat će se u Ulicu Rudolfa Strohala i Dolac. Ryan Reynolds završio je svoj dio snimanja, a hoće li se Salma Hayek i Samuel L. Jackson pojaviti u Rijeci, nije poznato.

Pripreme za snimanje filma, snimio Ivica TOMIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.