Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Izbor ljepote

foto Paula Tandara nova Kraljica Hrvatske, Antoniji Gržinčić iz Klane titula druge princeze

Margarita Veža, Paula Tandara i Antonia Gržinčić / Foto Josip Čekada
Margarita Veža, Paula Tandara i Antonia Gržinčić / Foto Josip Čekada
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2017. u 13:03 2017-12-05T13:03:00+01:00

Djevojke iz Istarske i Primorsko-goranske županije odlično su prošle: titula druge princeze pripala je Antoniji Gržinčić iz Klane, za kraljicu osobnosti izabrana je Patricia Botić iz Malog Lošinja, za kraljicu medija izabrana je Kaori Maienti iz Višnjanja, dok se titulom kraljice fotogeničnosti okitila Lauren Cooper iz Rijeke

Lijepa Zagrepčanka Paula Tandara preksinoć je u Rovinju izabrana za Kraljicu Hrvatske 2017. godine. Titulu prve princeze osvojila je Margarita Veža iz Brista.

Djevojke iz Istarske i Primorsko-goranske županije odlično su prošle: titula druge princeze pripala je Antoniji Gržinčić iz Klane, za kraljicu osobnosti izabrana je Patricia Botić iz Malog Lošinja, za kraljicu medija izabrana je Kaori Maienti iz Višnjanja, dok se titulom kraljice fotogeničnosti okitila Lauren Cooper iz Rijeke.

Kraljica Hrvatske (2)

U dvorani hotela Lone u Rovinju četrnaest je finalistica  tijekom večeri prošetalo u tri izdanja: casual s prelijepim i raskošnim krznenim kaputima, kupaćim kostimima i u svečanom izdanju.

DanijelaEmaGracan

Među članovima žirija koji je odlučivao o najboljima bila je i Riječanka Danijela Gračan, jedina Kraljica Hrvatske koja se okitila i svjetskom titulom Kraljice svijeta, 1989. godine.

Kraljica Hrvatske (2)
Izbor za Kraljicu Hrvatske / Foto Josip ČEKADA

Izbor su vodili Mario Sedmak i Uršula Tolj, a u revijalnom dijelu programa nastupili su Boris Novković, Mia Dimšić i plesna skupina Megablast. Posjetitelji su imali prilike uživati i u vinu i pjenušcu Kraljica Hrvatske koje je samo za ovu prigodu proizvela vinarija Iločki podrum.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.