Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Kontroverzni nastup

Šok u Supertalentu: Svi i dalje pričaju o natjecatelju koji slika - penisom

Foto Nova TV
Foto Nova TV
Autor:
Objavljeno: 2. listopad 2018. u 10:22 2018-10-02T10:22:32+02:00

Preksinoćnju epizodu showa Nove TV u prosjeku je pratilo oko 855 tisuća gledatelja. Kontroverzan nastup Brenta Raya Frasera produkcija je cenzurirala i emitirala na kraju showa

Druga epizoda nove sezone »Supertalenta« Nove TV donijela je mnoge zanimljive natjecatelje, a među njima je bila i druga zlatna kandidatkinja, 13-godišnja Zagrepčanka Elena Brnić koja je svojim anđeoskim glasom oduševila žiri te zahvaljujući Maji osvojila zlatni gumb i plasirala se direktno u polufinale. Vokalnim sposobnostima žiri je iznenadila i natjecateljica iz Rijeke Elizabeth Zacero kojoj su neki zamjerili da u pjevanju imitira pjevačicu Rihannu, a sudačka četvorka bila je oduševljena i nastupom 14-godišnje Vanesse Jakac iz Buzeta koja je atmosferu zagrijala skladbama na harmonici.

Svakako najneobičniji i najkomentiraniji nastup u preksinoćnjoj epizodi bio je posljednji, onaj Kanađanina Brenta Raya Frasera koji je izazvao popriličan šok u publici i među žirijem. Na pozornici se pojavio u bijelom kombinezonu, a nakon što ga je svukao sa sebe, krenuo je u realizaciju svog nastupa – crtanja na platnu pomoću spolovila! Martina Tomčić Moskaljov njegov performans nije željela gledati te je odmah na početku stisnula X i napustila studio, dok je ostatak žirija u čudu i s velikim zanimanjem gledao nastup.

– Ja ovo nikad nisam vidjela u životu i lijepo je vidjeti nešto novo. Kakogod, nikad neću zaboraviti ovaj nastup, ali za ovakav show, morat ću ti se samo zahvaliti i reći »ne«, poručila mu je Maja, dok su Janko Popović Volarić i Davor Bilman čiji je portret kanadski umjetnik naslikao, zaključili kako je to zaista talent te mu dali glas »da«.

Publika u studiju nije bila zadovoljna Majinim glasom te ju je uz skandiranje i navijanje ipak nagovorila da mu da »da« tako da je Brent nastup cenzuriran na TV-u završio s tri glasa »da« i jednim iksom.

O kontroverznom nastupu Kanađanina Brenta Raya Frasera u jučer se mnogo govorilo i pisalo, pogotovo na društvenim mrežama.
– Društvene mreže obiluju pozitivnim komentarima za jučerašnju emisiju, a o velikom interesu za show svjedoče i rezultati gledanosti. »Supertalent« i dalje potvrđuje status najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj, a jučerašnju epizodu u prosjeku je pratilo oko 855 tisuća gledatelja.

Epizoda je emitirana s dobnom oznakom 12, a nastup natjecatelja Brenta Raya Farsera emitiran je posljednji, u kasnijem večernjem terminu. Tijekom snimanja nastupa navedenog kandidata u publici nije bio niti jedan maloljetnik, poručili su jučer s Nove TV dodavši kako nova sezona »Supertalenta« donosi brojna iznenađenja i zanimljive kandidate koje gledatelji iz epizode u epizodu mogu pratiti.

Nešto nikad viđeno u »Supertalentu« priuštio je i natjecatelj Biba struja koji može podnijeti visoki napon što je dokazao i na pozornici. Sedam natjecateljica iz grupe Flamenco Split predstavilo se poznatim španjolskim plesom, a atmosferu je zapalio i natjecatelj Marčelo Selim koji se predstavio imitacijom plesa Michaela Jacksona. Barmenski dvojac BarLevels pokušao je impresionirati žiri svojim talentom flair showom, no nisu to u potpunosti uspjeli kako su zamislili.

Natjecateljica Leona Borovčak pokazala je koje je sve trikove naučila svog psa Bena koji razumije naredne na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Dva glasa »da« i dva »ne« od žirija dobio je natjecatelj Slobodan Bebić koji je došao predstaviti svoj talent – pisanje poezije, a četiri X-a dobio je Ivan Kozjak koji se predstavio pjevanjem. Žiri nije bio zadovoljan ni pjevanjem natjecatelja Filipa Rakočevića koji se predstavio vlastitom rap izvedbom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze