Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Inovativni koncept

World Traveler’s Bar s Putoholičarima oduševio Riječane!

Putoholičari u Rijeci
Putoholičari u Rijeci
Objavljeno: 4. prosinac 2019. u 16:01 2019-12-04T16:01:00+01:00

Prošli tjedan je u Rijeci, u jednom od najposjećenijih koktel barova Three Monkeys  održan prvi World Traveler’s  Bar – jedinstveni koncept populariziranja putovanja i svega vezanog za putovanja, osmišljen za sve ljubitelje putovanja i one koji će to postati.

World Traveler's Bar osmišljen je kao ugodno druženje uz program putopisnog predavanja, a i općenito teme vezano za putovanja. Serija World traveler’s druženja započela je putopisom poznatih Putoholičara Ive i Branka - najpoznatijih hrvatskih putopisnih blogera.

Iva Mihalić Krčmar i Branko Krčmar ljubav prema putovanjima dijele na svom blog/portalu Putoholičari uz brojne anegdote i savjete, a ovom su prilikom svim ljubiteljima putovanja otkrili uzbudljive priče iz Sjeverne Koreje, države koja se smatra najzatvorenijom na svijetu. Dočarana kroz dojmove Putoholičara te uz fotografije i video zapise izazvala je veliku pažnju i otvorila brojna pitanja!

Izuzetno velik interes za sva događanja vezana uz putovanja potvrđen je velikim odazivom brojne publike koja je u odličnoj atmosferi Three monkeys bara gotovo bez daha odslušala ovo izuzetno zanimljivo predavanje. Da ponovno dođu do daha, pomogli su im posebno osmišljeni kokteli za ovu večer i bogata tombola.

World Traveler agencija ovom je večeri predstavila novi koncept putopisnih događanja za koje se tražilo i ubuduće će se zasigurno tražiti mjesto više. Prema reakcijama publike već se sada s nestrpljenjem očekuje sljedeće izdanje, za koje vrijedna ekipa World traveler agencije sprema nova iznenađenja.

Putoholicari u Rijeci (2)

Putoholicari u Rijeci (3)

Putoholicari u Rijeci (4)

Putoholicari u Rijeci (5)

Putoholicari u Rijeci (6)

Putoholicari u Rijeci 7

Putoholicari u Rijeci 10

Putoholicari u Rijeci8

Foto, tekst: World Traveler

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu