Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.

Veselje i smijeh na Plitvičkim jezerima

Veselje i smijeh na Plitvičkim jezerima
Veselje i smijeh na Plitvičkim jezerima
Autor:
Objavljeno: 16. prosinac 2019. u 9:20 2019-12-16T09:20:00+01:00

Nacionalni park Plitvička jezera u petak, 13. prosinca, proslavio je još jednu godinu uspješnog poslovanja. Za tu prigodu u restoranu Borje organiziran je prigodni domjenak za djelatnike i poslovne partnere. Više od 100 uzvanika zabavljalo se uz muzičku pratnju Otočanina Zvonimira Tonkovića i gastronomske delicije koje su pripremili djelatnici restorana Borje.
Ravnatelj Kovačević zahvalio se djelatnicima Nacionalnog parka na uspješnim rezultatima i istaknuo kako je ove godine za proslavu odabran restoran Borje, kultno mjesto svih putnika od Zagreba prema moru i obrnuto.
Posebnu radost pokazala su brojna djeca svih uzrasta koja su u 18 sati krenula na vožnju prigodnim vlakićem, posebno okićenim božićnim ukrasima. Otvoreno je također i klizalište na koje su mališani pohrlili usprkos laganoj kiši. Cijelo vrijeme djecu su zabavljali i darovali Djed Mraz, Olaf iz Snježnog kraljevstva, vilenjaci i mađioničar.

05

Ispred samog restorana Borje otvorene su adventske kućice na kojima su gosti uživali u kuhanom vinu, kuhanoj rakiji, germknedlama, kobasicama i drugim prigodnim jelima.
Prošle godine Nacionalni park Plitvička jezera uveo je novi način obilježavanja i proslave adventskog razdoblja što je naišlo na odobravanje djelatnika Parka, a posebno građana i turista kojima je to dodatna ponuda.
U svakodnevnoj ponudi restoran Borje nudi bogatu gastronomsku ponudu po prihvatljivim "zimskim" cijenama te veliko klizalište za djecu. Vikendom je dodatno u ponudi i veseli vlakić za djecu kojeg vozi Djed Mraz te adventske kućice s božićnom ponudom.
Za čarobni kraj sinoćnjeg veselja pobrinuo se i "netko odozgo" jer je kišu zamijenio snijeg te potvrdio da se radi o pravoj božićnoj bajci na Plitvicama. 

02

07

03

10

06

12

04

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.