Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.

Meblo Trade: Vrući ljetni popusti 15 do 50 posto samo od 20. do 27. srpnja

Meblo Trade: Vrući ljetni popusti 15 do 50 posto samo od 20. do 27. srpnja
Meblo Trade: Vrući ljetni popusti 15 do 50 posto samo od 20. do 27. srpnja
Meblo (2)
Meblo (2)
Meblo (3)
Meblo (3)
Meblo (4)
Meblo (4)
Meblo (1)
Meblo (1)
Objavljeno: 19. srpanj 2016. u 23:58 2016-07-19T23:58:00+02:00

Meblo savjetnici za uređenje interijera pomoći će Vam praktičnim savjetima, kako bi estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste

Iskoristite vruće ljetne popuste samo u Meblo Trade salonima na kuhinje, blagavaonice, sjedeće garniture, spavaće i dječje sobe, madrace i vrtni asortiman uz do čak 50 % popusta!

Zamijenite svoju staru kuhinju novom, modernom kuhinjom savršenog dizajna, iskoristite prostor koji imate i uživajte u kuhanju i tijekom vrućih ljetnih dana.

Vašu blagavaonicu opremite kvalitetnim i modernim Meblo Trade namještajem, bez obzira na prostor kojim raspolažete mi ćemo pronaći savršen stol i stolice za Vaš dom.

U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Kreveti su tapecirani, kožni, drveni, u natur ili živim bojama, sa spremištima za posteljinu, u dimenzijama prema veličini sobe. Kada je o dječjim sobama riječ, osmišljavanje njenog izgleda može biti zabava za cijelu obitelj, a uz pomoć Meblo trade savjetnika za uređenje interijera sva rješenja će biti funkcionalna i prilagođena upravo vašem prostoru.

Problem obično predstavlja nedostatak prostora. Dječje sobe su multifunkcionalne prostorije, koriste se za spavanje, igranje, učenje. Kako dijete odrasta tako se mijenjaju njegove potrebe na što valja obratiti pažnju već pri samom planiranju sobe te odabrati fleksibilne elemente opreme dječje sobe za eventualne naknadne promjene. Tako će npr. tinejdžeru biti potrebno manje prostora za igračke, ali zato više za druženja sa prijateljima, za što će idealno poslužiti Meblo krevet sa jednim dodatnim ležajem u ladici ili sklopiva mini garnitura za sjedenje, druženje, odmor, učenje..

Meblo

U Meblo trade salonima pronaći ćete programe dječjih soba koji se mogu prilagoditi individualnim željama i najzahtjevnijim tloctrima. Meblo savjetnici za uređenje interijera pomoći će Vam praktičnim savjetima, kako bi estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste.

Zbog promjene asortimana i uvođenja novih linija madraca kvalitetni Meblo Trade madraci su na rasprodaji uz popuste 30-50 % ! Popust se odnosi na madrace sa skladišta ili iz izloga salona i traje do 27. srpnja ili do isteka zaliha!

Samo do 27. srpnja u svim Meblo Trade salonima potražite i vrtni asortiman uz do 50 % popusta. Pronađite stolove, stolice ili ležaljke na popustu, uživajte u ljetnim vrućinama u hladu svoga vrta, provedite ljetne večeri u ugodnoj atmosferi s Vašim prijateljima uz vrtni asortiman po super cijeni.

Posjetite Meblo Trade salone i web shop i iskoristite ove vruće ljetne popuste samo do 27. srpnja.

Više na www.meblo.hr.

 

Meblo

Meblo

Meblo

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.