Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.

PROMO Jedan madrac platiš, drugi dobiješ gratis – u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr samo do 15.03.2016.!

Jedan madrac platiš, drugi dobiješ gratis – u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr samo do 15.03.2016.!
Jedan madrac platiš, drugi dobiješ gratis – u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr samo do 15.03.2016.!
Objavljeno: 4. ožujak 2016. u 0:01 2016-03-04T00:01:00+01:00

Iskoristite posebnu pogodnost u svim Meblo salonima  i u Meblo web shop-u - uz kupnju jednog madraca drugi dobivate poklon. Ova izuzetna prilika je ograničena i traje samo do 15.03.2016.,  stoga ne gubite vrijeme i već danas posjetite najbliži Meblo salon ili obavite kupnju na meblo.hr.

U akciju su uključeni slijedeći modeli:

Madrac  Solo Anatomic - madrac sa 7-zonskom džepičastom jezgrom koji se ergonomski prilagođava tijelu , pruža izvrsnu potporu kralježnici i osigurava zdrav san.  Madrac dolazi u rolanom pakiranju za lagan i jednostavan transport. Dva madraca sa džepičastom jezgrom za samo 1.404kn ( dimenzija 190x90).

Madrac Favourite S hard – Kreiran sa idejom da bude jedan od najboljih na tržištu ovaj madrac prošao je neke od najzahtjevnijih testova na svijetu, testiran u „LGA“ laboratoriju u Njemačkoj, postigao je nevjerojatnijh 100 od 100 mogućih bodova. Jezgru madraca čini 7 zonska džepičasta jezgra. S obzirom na fleksibilnost svake od zona, ovaj madrac se ergonomski prilagođava tijelu, pruža izvrsnu potporu kralježnici i osigurava zdrav san.

Madrac Antistress Hard - madrac sa Stress Free navlakom s pozitivno nabijenim česticama koja neutralizira negativnu bioelektričnu nabijenost tijela koja se generira cijelog dana. U jezgri madraca nalazi se I Spring džepičasta opruga- nova generacija opruga specifičnog dizajna koja kombinira značajke i prednosti tri tipa opruga: gornji i donji dio opruge su široki, dajući inicijalnu mekoću i osjećaj udobnosti; središnji dio je uzak i daje stabilnost i potporu ondje gdje je to i potrebno. Jedinstven dizajn reagira brzo na oblik tijela i njegove pokrete. Svaka je opruga umotana u svoj „džepić“, što dozvoljava da reagira slobodno i neovisno o drugim oprugama. Posebno dizajnirani slojevi pjene nježno masiraju tijelo u određenim točkama kada se tijelo pomiče, čime se postiže pozitivan učinak na opuštanje mišića.

Nadmadrac Matterra sa zaštitom od zračenja - štiti od utjecaja geopatogenih zračenja u krugu od 20 metara te je odličan dodatak za svaki madrac. Riječ je o nadmadracu koji sadrži zaštitni uređaj koji u koncentričnom obliku raspršuje štetna magnetska polja na sjecištima Hartmannove mreže i podzemnih vodenih tokova, eliminirajući štetne utjecaje iznad površine madraca. Na ovaj način Matterra nadmadrac osigurava najbolje uvjete za ljudsko zdravlje i regenerira energiju tijekom spavanja. Izuzetna mekoća i anatomska obilježja pjene učinit će vaš san zaista ugodnim i sigurnim. Može se koristiti kod madraca sa i bez opruga. Dva nadmadraca mogu biti vaša za samo 1.015kn ( dimenzija 190x80).

Meblo trade – najbolji u 4 zida!

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.