Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
20. studenoga 2019.

Dvadeset godina uspješnog poslovanja: Akcijske cijene pvc stolarije i kuhinja po mjeri u Final Formi

Više o ponudi na web stranici www.pvc-stolarija.hr
Više o ponudi na web stranici www.pvc-stolarija.hr
Autor:
Objavljeno: 13. travanj 2016. u 9:35 2016-04-13T09:35:00+02:00

Zahvaljujući korektnom odnosu i cijenama, Final Forma d.o.o. uspjela je opstati na tržištu i izgraditi referentnu listu brojnih stambenih, poslovnih i turističkih objekata

Pvc stolarija Final Forma izrađuje kvalitetnu pvc stolariju, vrata i prozore od Gealan 6 komornog profila po akcijskim cijenama.

Tvrtka postoji više od 20 godina i zahvaljujući korektnim odnosima i cijenama prema svojim kupcima, uspjela je opstati na tržištu i izgraditi referentnu listu brojnih stambenih, poslovnih i turističkih objekata.

prozor1

U svojoj ponudi ističe izradu po mjeri stolarije razne vrste:

Jednokrilni, dvokrilni, trokrilni prozori sa roletama ili griljama.

Klizne stijene, harmo stijene, fiksne stijene.

Ulazna vrata s mnogobrojnim dizajn-šablonama ili izrada dizajna po mjeri.

Razne vrste sjenila: venecijaneri, vanjski venecijaneri, sjenila trake.

FinalForma

Komornici koji mogu biti rolo integrirani u kutiju za rolete, vanjski rolo komornici, harmo komornici, klizni komornici.

Stolarija u boji sa dekor folijama koje imitiraju drvo ili akrilne boje koje su postojane jer je sloj akrila veoma tvrd tako da boja profila ostaje nepromijenjena kroz godine, a ujedno se lako održava.

Tvrtka ističe kompletnu uslugu od kvalitetnog savjetovanja s obzirom na potrebe kupca, kompletnu uslugu od demontaže, odvoza, zidarskih radova, klupica, sevisiranja stolarije.

Cijene pvc stolarije su veoma konkurentne pa možete provjeriti ili poslati neobavezni upit na koji ćete dobiti ponudu sa troškovnikom.

Ako ujedno tražite i izradu kuhinja po mjeri predlažemo da posjetiti  www.kuhinje.info i pronađete odgovarajuću kuhinju koja se radi po 3d vizualizaciji nakon detaljne izmjere prostora. 

 

2

Kuhinje po mjeri mogu biti od različitog materijala:  iverica, medijapan, akril iverica ili akril medijapan, drvo.

Također završna obrada može biti mat, sjajna ili polusjajna.

Prilikom 3d vizualizacije potrebno je utvrditi sve detalje izrade kuhinje po mjerama pa se tako tu može naći otok ili pult za kuhinje, različite vrste okova koji omogučuju da se prostor bolje iskoristi, dizajnerske nape, kombinacija boja i oblika.

U izradu namještaja po mjeri spadaju i ugradbeni ormari koji su u današnje vrijeme najčešće klizni a mogu biti i krilni ili harmo.

1

 Dizajn ugradbenih ormara je raznolik pa  tako vrata od ugradbenog ormara mogu biti u print dizajnu, kombinacija stakla i dekor ploče ili pak ogledalo koje će doprinjeti da se prostor poveća.

Cijena kuhinja i ugradbenih ormara ovisi složenosti projekta odnosno ugrađenog materijala ,  zadanog dizajna i okova pa tako dvije naizgled iste kuhinje ili dva ugradbena ormara mogu imati različite cijene.

Prije izrade i dogovora pvc stolarije, kuhinja ili ugradbenih ormara potrebno je znati vlastiti budžet i to naglasiti proizvođaču kako bi se cijena što više optimizirala Vašim mogućnostima.

Vrata

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija