Bogat program

RI Teatar najavio novu sezonu i premijeru predstave “Poker”

Kim Cuculić

Foto: Ivica Tomić

Foto: Ivica Tomić

I ove godine uredili smo prostor KUC-a Kalvarija vlastitim sredstvima, a na natječaje Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Ministarstva kulture nećemo se prijavljivati – kazao je Lakoš



RIJEKA Ri Teatar najavio je svoju 17. sezonu. Kako je podsjetio voditelj Bojan Lakoš, na ljetnoj turneji Ri Teatar ostvario je brojna gostovanja, od otoka Brača i Raba do Istre. Prema Lakoševim riječima, nova sezona odvijat će se pod sloganom »Za sezonu spremni«, uz postavljanje spomen-ploče.


– I ove godine uredili smo prostor KUC-a Kalvarija vlastitim sredstvima, a na natječaje Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Ministarstva kulture nećemo se prijavljivati – kazao je Lakoš, dodavši da će upisi u Školu glume biti 24. rujna u 17 sati. Najavio je i sudjelovanje Ri Teatra u Noći kazališta s projektom koji će biti presjek najkomičnijih scena iz predstava nastalih posljednjih pet godina.


Nastavit će se i s projektom »Svakog tjedna – premijera jedna«, a svečanu obnovu doživjet će predstava »Porn star«. Ri Teatar reprizirat će i brojne svoje uspješnice.




Za studeni je najavljeno i gostovanje »Dani smijeha Kerekesh Tetara«. U subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna, Ri Teatar izvest će novu premijeru »Poker« autora i redatelja Ivana Raffaellija. Riječ je o modernoj drami s elementima humora, koja govori o skupini kriminalaca. U predstavi igraju Antonio Larma, Marino Lencović, Krešo Medaković i Ivan Raffaelli.