Obznanjen raspored Wimbledona

Marin Čilić i Ivan Ljubičić će prvi od Hrvata na travu All England cluba

Hina

Hrvatski dvojac će se sutra sastati kao treći par na terenu broj 3 iza 13 sati po hrvatskom vremenu, samo Ivan Dodig i i Mirjana Lučić startaju u utorak



LONDON – Dvojica trenutačno najbolje plasiranih hrvatskih tenisača na ATP ljestvici, Marin Čilić i Ivan Ljubičić svoj će susret 1. kola u Wimbledonu odigrati u ponedjeljak, i to kao treći na terenu broj 3 iza 13 sati po hrvatskom vremenu objavljeno je u nedjelju.


Za očekivati je da će susret između Čilića i Ljubičića početi između 17 i 18 sati. Čilić i Ljubičić dosad su se samo jednom susreli na ATP Touru, prije tri godine u Indian Wellsu, a uspješniji je bio Ljubičić.


Osim Čilića i Ljubičića, prvoga dana natjecanja u Wimbledonu nastupit će još dvoje hrvatskih predstavnika. Ivo Karlović će igrati protiv 23. nositelja, Srbina Janka Tipsarevića treći susret dana na terenu 12 iza 13 sati, dok će Petra Martić protiv Amerikanke Vanie King igrati treći susret iza 13 sati na terenu 16.




Ivan Dodig će protiv Amerikanca Ryana Harrisona igrati u utorak, kao i Mirjana Lučić protiv Slovakinje Dominike Cibulkove.