Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
24. veljače 2020.
Zdravi trend

Znanstvenici potvrdili: Velika guza je lijepa, zdrava i uzbudljiva

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 19. listopad 2018. u 11:48 2018-10-19T11:48:23+02:00

Primjer Kim Kardashian apsolutno ruši sve rekorde popularnosti, ali za njenim primjerom povele su se brojne influencerice, ali sasvim obične djevojke koje žele izgledati privlačno.

Već desetak godina unatrag stražnjice su postale apsolutni hit. No, osim što je zavodljivo imati veliku i oblu stražnjicu, znanstvenici kažu kako je to i zdravo.

Masne naslage na guzi prema istraživanjima štite od dijabetesa i demencije.

Osim toga gluteusi su jedni od najvećih i najjačih mišića na ljudskom tijelu. Bez snažnih gluteusa ne bi se mogli ustati sa sjedalice, a niti penjati stepenicama. Također ne bi mogli izvesti niti jedan pokret kukova bez tih snažnih i zamamnih mišića stražnjice.

Za povećanje stražnjice čak i sami estetski kirurzi preporučuju stalno i ozbiljno vježbanje kao najučinkovitiju metodu. No, kad baš ne ide u zamjenu nude implatante za stražnjicu u svim veličinama.

Mnoge zvijezde podvrgle su se ovom zahvatu i na svojoj stražnjici zaradile milijune. Primjer Kim Kardashian apsolutno ruši sve rekorde popularnosti, ali za njenim primjerom povele su se brojne influencerice, ali sasvim obične djevojke koje žele izgledati privlačno.

Velika i čvrsta stražnjica daje i više seksualnog zadovoljstva. Također uzbudljiva seksualna igra spanking - šibanje po guzi uzrokuje lučenje određenih enzima koji seksualni odnos mogu učiniti uzbudljivijim, a naravno da je »pljeskanje« po velikim guzama puno zabavnije od onih mršavih.

U slavu velikih i zamamnih guza nastalo je i twerkanje od kojeg društvene mreže naprosto pucaju po šavovima. Nakon Miley Cirus nema zvijezde koja se nije okušala u nestašnom pokretu karlicom.

https://www.instagram.com/p/BRPC2KzFdPz/?tagged=trwerk

Foto: instagram

jkak

Foto: instagram

dd

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma