Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Rekord

Seksualno pročišćavanje: Žena masturbacijom postigla 30 orgazama. "Ovo mi je spasilo brak"

Photo by Annie Spratt on Unsplash
Photo by Annie Spratt on Unsplash
Autor:
Objavljeno: 29. siječanj 2019. u 14:15 2019-01-29T14:15:36+01:00

Nakon što su ona i muž naišli na probleme u spavaćoj sobi, Jessica se odlučila na seansu seksualnog pročišćavanja.

Mama devetomjesečne bebe, Jessica, tvrdi da je masturbacijom doživjela 30 orgazama pohađajući "seksualno pročišćavanje" pod vodstvom Kim Anami.

Anami je savjetnica za veze i seksualni guru koja vodi nekoliko online tečajeva koji su dizajnirani da ženama pomognu u "pravom seksu". Anami svojim klijenticama daje jedinstvenu domaću zadaću, koja uključuje otvoreni um, privatno mjesto i seksualnu igračku. 

Kada se Jessica prijavila na osmotjedni tečaj za žene, njezin brak je bio na klimavim nogama.

"Nisam se uopće htjela seksati s mužem, shvatila sam da se više niti ne grlimo. Nisam imala libido bez obzira na to koliko sam se trudila. Zaista smo stigli do točke lomljenja", objašnjava Jessica za Sun.

Navodi i da nikada nije doživjela orgazam, ali to se uskoro promijenilo.

"Moj rekord je da sam u dvosatnom tretmanu doživjela 30 orgazama. Stigla sam od nule do tog broja, a zadaća je vrlo meditivna.", navodi žena, koju su novinari Suna prozvali Jessica, zbog zaštite njezine privatnost.

Na seansama je naučila da postoje različite igračke koje joj mogu pomoći da doživi orgazam.

"Osjećaj je odličan. Zaista počneš osjećati svu tu seksualnu energiju. Počneš se povezivati s vlastitim tijelom", kaže Jessica. Kada bi "pročišćavanje" završilo, Jessica bi provela nekoliko sati u krevetu s mužem, na "seks spoju". "Već sam osjećala više podražaja zbog svega što sam napravila i seks nam je bolji no ikad. Anami te pored svega, uči i nekim stvarima koje možeš probati sa svojim muškarcem.", objašnjava za Sun.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.