Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 28° 2
Sutra: 14° 18° 13
21. lipnja 2018.
Tragičan, ali i poučan slučaj

OPREZ U KUPAONI Tinejdžerica poginula zbog mobitela u kadi, nemojte ovo raditi

Majka djevojčice je na Facebooku stavila sliku svoje kćerke uz poruku da roditelji i djeca budu oprezniji
Majka djevojčice je na Facebooku stavila sliku svoje kćerke uz poruku da roditelji i djeca budu oprezniji
Autor:
Objavljeno: 12. srpanj 2017. u 13:02 2017-07-12T13:02:00+02:00

Madison Coe, 14-godišnjakinja, umrla je u kući svog oca u Novom Meksiku tijekom vikenda od utapanja u kadi uslijed strujnog udara, izvijestio je lokalni list Hobbs News-Sun

Teksaška tinejdžerica poginula je u kadi nakon što je zgrabila mobitel koji se punio, a njezina je obitelj promptno odaslala upozorenje svima koji to čine kako bi se izbjegle smrti od strujnog udara, javlja u srijedu Reuters.

Madison Coe, 14-godišnjakinja, umrla je u kući svog oca u Novom Meksiku tijekom vikenda od utapanja u kadi uslijed strujnog udara, izvijestio je lokalni list Hobbs News-Sun.
Njezina baka je medijima kazala da je Coe na ruci kojom je dohvatila mobitel imala opeklinu.

»Ovo je takva tragedija koja se ne treba više nikome dogoditi. Želimo da nešto dobro iz toga proizađe, da se osvijesti da se mobitel ne koristi u kupaonici dok se puni. Coe je bila tako draga prema svima i svi su je voljeli«, kazala je neutješna Donna O'Gunn.

Majka Angela O'Dunn je na Facebooku stavila sliku svoje kćerke uz poruku: »Molim vas, neka se njezin glas čuje i zaštiti i nauči vašu djecu o fatalnoj opasnosti koju predstavlja strujni udar«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka