Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 22° 1
Sutra: 22° 22° 1
19. srpnja 2019.
Pavlok

Narukvica za rješavanje loših navika: Uhvati li vas da radite nešto pogrešno - strest će vas struja

FOTO/ iStock
FOTO/ iStock
Autor:
Objavljeno: 20. lipanj 2019. u 8:38 2019-06-20T08:38:05+02:00

Svaki put kada napravite nešto što ne bi smjeli, narukvica će vas doslovce – stresti.

Ako se mučite s održavanjem tjelesne težine ili mršavljenjem, a možda želite i uštediti lovu od dostave, nova spravica iz Amazona će vam pomoći u tome.

Kompanija prodaje narukvicu „Pavlok“ koja obećava dovođenje života u red. Bilo da imate problema sa previše spavanja ili provodite puno vremena na internetu, pa čak i ako grizete nokte.  

Svaki put kada napravite nešto što ne bi smjeli, narukvica će vas doslovce – stresti. I to sa 350 volti, čime će vas podsjetiti da radite suprotno od obećanog.

Da stvar bude još bolja, vaši prijatelji mogu instalirati aplikaciju. Time će vas i oni moći „stresti“ kada vas ulove da jedete „fast food“ ili trošite previše love.

„Pavlok dopušta da pričate vašem mozgu jezikom reptila dodavanjem neugodnog elementa (siguran i bezopasan 'udar' struje na ručnom zglobu) na ono što ste naučili da volite (vaša gadna navika), brzo usporavajući um da poveže 'neugodan' osjećaj s vašom lošom navikom... i pritom sve to zaustavlja“, stoji u opisu proizvođača, a prenosi Ladbible.

Cijena narukvice je 199 dolara, a po jednom punjenu sadrži 150 elektrošokova.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka