Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 18° 19° 30
22. svibnja 2018.
Slavila Šibenčanka

Nova Kraljica Jadrana: 'Ne znam hoće li mi ljepota pomoći više od obrazovanja'

Nova Kraljica Jadrana: 'Ne znam hoće li mi ljepota pomoći više od obrazovanja'
Nova Kraljica Jadrana: 'Ne znam hoće li mi ljepota pomoći više od obrazovanja'
Autor:
Objavljeno: 10. srpanj 2017. u 9:26 2017-07-10T09:26:00+02:00

Za prvu princezu izabrana je Lauren Cooper dok je druga princeza postala Patricia Botić. Sara Husar izabrana je za Kraljicu fotogeničnosti, a Borna Gorjanac za Kraljicu osobnosti

Finalistice izbora Kraljice Jadrana okupile su se na otoku Rabu na finalnom izboru Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2017. U vrućoj i sparnoj večeri, na terasi Lounge bara Escape hotela International, proglašena je najljepša i novom Kraljicom Jadrana postala je Antonela Bračanov, devetnaestogodišnja Šibenčanka. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Ivana Volar koja je ujedno bila i jedna od članica ocjenjivačkog žirija.

Nova Kraljica Jadrana kaže da želi postati uspješna odvjetnica ili sutkinja. Natjecanje joj je bilo više zabavno nego naporno, a nije očekivala da će ući u top pet, a kamoli odnijeti titulu kraljice.

– Ovdje nam je bilo prelijepo, Rab je predivan otok s divnim ljudima – rekla je Antonela Bračanov. Na upit da li će joj u životu više pomoći njena ljepota ili obrazovanje, Antonela je kazala da jedno s drugim dolazi. Poručila je djevojkama da budu svoje.

13 ljepotica

Za prvu princezu Kraljice Jadrana izabrana je Lauren Cooper dok je druga princeza postala Patricia Botić. Natjecateljica Sara Husar izabrana je za Kraljicu fotogeničnosti, a Borna Gorjanac za Kraljicu osobnosti. Među trinaest ljepotica, otok Rab kao domaćin ovog prestižnog natjecanja, imao je svoju predstavnicu, sedamnaestogodišnju Daliborku Bošnjak, kao najmlađu natjecateljicu ove večeri. Pobjednice će se natjecati u finalu, na izboru Kraljice Hrvatske, jednom od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj, koje će se održati u Rovinju u hotelu Lone krajem godine. Napomenimo kako je utemeljitelj ovog izbora, sportaš Novica Bogdanović, još 2010. godine upravo na Rabu pokrenuo Kraljicu Jadrana.

Bogat program 

Program izbora Kraljice Jadrana vodila je Tina Živković, Kraljica Hrvatske 2015. godine i voditelj Davor Garić, dok je publiku i natjecateljice zabavljala slovenska pop zvijezda Nina Donelli i plesna skupina Megablast. Djevojke su pistom prošetale u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća »Pronovias«, »San Patrick« i »La Sposa« salona vjenčanica »Biba« iz Pule i Rijeke, a kroz večer su se predstavile i u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im je oči štitio brand »Pilot« s najmodernijim izborom naočala i šešira. Cvijeće za ovu idiličnu večer aranžirala je »Cvjetarna Lavanda«, za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinula se frizerka Franciska, a za zvjezdani Look zaslužan je bio »Julie Make Up«.

Za djevojke je bio osiguran bogat i zanimljiv program na Rabu koji je startao s jedne od najljepših plaža na Jadranu u mjestu Lopar, Rajske plaže, gdje je natjecateljicama dobrodošlicu uz koktele zaželio Bamboocho bar. Otok Rab upoznale su i jednodnevnim izletom turističkim brodom Sardina, te ih je u opuštenoj atmosferi primio i gradonačelnik Grada Raba Nikola Grgurić. Jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku natjecateljice su iskusile uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba te Tine Živković. Finalistice su degustirale lokalne specijalitete u restoranu San Marino, a ugostio ih je i Hotel Villa Barbat. Nova Kraljica Jadrana predstavila je i rapsku tortu slastičarnice Vilma.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka