Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. siječnja 2020.
Kingdom For The King

foto/video Kampanja snimana u dvorcu Trakošćan: Senzualna Viktorija Rađa odradila sjajan posao za Matju Vuicu

Fotografije potpisuje Viktor Drago
Fotografije potpisuje Viktor Drago
Autor:
Objavljeno: 11. lipanj 2018. u 12:44 2018-06-11T12:44:00+02:00

Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X

Poznata hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica ne prestaje osvajati svojim raskošnim kreacijama pa tako ovih dana marljivo radi na završnim pripremama za najnoviju kolekciju.

Kolekciju krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene naj izbirljivijim klijentima, može slobodno mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena, redovitim pojavljivanjem njenih kreacija na brojnim događanjima.

Bajke, inspiracija nove kolekcije Matije Vuice, kao svoju prvu junakinju  predstavljaju Viktoriju Rađu. Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X.

Foto: Viktor Drago

Foto: Viktor Drago

Fotografije nastale ususret velikom modnom projektu »Kingdom For The King«, modnoj reviji dizajnerice Matije Vuice, utjelovile su upravo te kvalitete, kako Viktorije, kao bezvremenske ljepotice, tako i luksuznih haljina  iz nove kolekcije, snimljenih na lokaciji događanja, predivnom dvorcu Trakošćan.

Foto: Viktor Drago

Jedinstvena modna revija održat će se u subotu 16. lipnja u dvorcu Trakošćan,  povijesnom spomeniku nulte kategorije i jednom od najljepših Europskih dvoraca, koji svojom ekskluzivnom lokacijom  i sigurnosnim uvjetima zadovoljava visoke standarde produkcije.

Foto: Viktor Drago

I ovoga puta za Matiju Vuicu, kreativno vodstvo i produkciju potpisuje Viktor Drago u suradnji sa strateškim partnerima, zaduženim za predstavljanje branda Matija na stranim tržištima, na prvoj internacionalnoj modnoj produkciji u Hrvatskoj.

Foto: Viktor Drago

Ovo je sjajan spoj prikazivanja hrvatske povijesne i kulturne baštine, te domaće mode i svega što može kvalitetom konkurirati na svjetskoj sceni.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.