Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
23. ožujka 2019.
Kupaći kostimi

foto Hippy Garden ovog ljeta osvojit će i muška srca

Hippy Garden muškarca utjelovio je Julian Ardley, a kampanju potpisuje Šime Eškinja
Hippy Garden muškarca utjelovio je Julian Ardley, a kampanju potpisuje Šime Eškinja
Autor:
Objavljeno: 6. srpanj 2018. u 10:38 2018-07-06T10:38:00+02:00

Dizajnerica Đurdica Vorkapić za svoj brend Hippy Garden po prvi puta predstavlja ljetnu kolekciju muških kupaćih gaća namijenjenu modernom ljetnom muškarcu

Do sada je Hippy Garden, naš renomirani dizajnerski brend, bio rezerviran samo za žensku publiku, ali ne i od ovog ljeta. Dizajnerica Đurdica Vorkapić po prvi puta predstavlja ljetnu kolekciju muških kupaćih gaća namijenjenu modernom ljetnom muškarcu.

Pravog Hippy Garden muškarca utjelovio je Julian Ardley, australska manekenska zvijezda s pariškom adresom, a kampanju koja oduzima dah u srcu Pariza snimio je Šime Eškinja.

HIPPY GARDEN -  SWIMWEAR - 2018 - 6

Ovo je prva kolekcija ljetnog asortimana Hippy Gardena namijenjena isključivo muškarcima. Vizualno se nastavlja na aktualnu žensku kolekciju te se radi o modelima s autorskim printom brenda koji obiluju bojama i prepoznatljivim Hippy Garden uzorcima. U kampanji se, osim novih modela, pojavljuje i Hippy Garden naočale, model Daddy, nedavno predstavljene unutar prve kolekcije naočala ovog renomiranog domaćeg brenda.

HIPPY GARDEN -  SWIMWEAR - 2018 - 8

»Nakon dugo godina kreiranja ženskih kolekcija odlučili smo posvetiti se i muškarcima te je tako nastala ova muška ljetna kolekcija. Sama kolekcija je skroz u duhu Hippy Gardena, tu su naši već prepoznatljivi printevi i boje, razigrana je i vesela i mislim da će biti hit među trendsetterima. Za sam vizual kampanje i ovoga se puta pobrinuo naš dugogodišnji suradnik Šime Eškinja, a vjerujem da će ova kampanja naići na oduševljenje i ženske publike, zahvaljujući Julianu«, izjavila je Đurđica Vorkapić, dizajnerica i vlasnica brenda Hippy Garden.

HIPPY GARDEN -  SWIMWEAR - 2018 - 3

Za make up Juliana Ardleya na snimanju kampanje bila je zadužena Mathilde Hadouk, dok je asistentica fotografa bila Duska Durie.

HIPPY GARDEN -  SWIMWEAR - 2018 - 9

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown