Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Uhvaćena tijekom dilanja

Žena uhvaćena sa 78 paketića heroina i kokaina u vagini. "To je za osobnu upotrebu!"

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 25. rujan 2018. u 8:04 2018-09-25T08:04:23+02:00

U centru Londona uhvaćena je 31-godišnjakinja kod koje su policajci pronašli 53 paketića kokaina i 25 paketića heroina što ih je dilerica sakrivala u svojoj vagini.

Lauren Carson uhvaćena je u londonskom centralnom predjelu West End gdje su je policajci uočili s trima muškarcima i jednom ženom koji su je slijedili kako bi od nje kupili drogu, prenosi Metro UK.

31-godišnjakinja iz Glasgowa službenicima je dala lažno ime i odbila poslušnost kada su u njenim ustima uočili sumnjiv plastični paketić.

Tijekom pretresa tijela, Carson je pokušala prebaciti dio paketića iz svoje vagine u grudnjak koji je netom bio pretražen što su službenici i uočili, a protom u njenoj vagini pronašli 53 paketića kokaina i 25 paketića heroina.

Osumnjičena je pred sucima rekla da je kupila drogu za vlastite potrebe, nekoliko trenutaka prije uhićenja.

Rekla je da je to platila s posljednjih 130 funti koje su joj ostale od očeva nasljeđa, a da je kupila drogu pojedinačno, cijena bi se digla na 500 funti.

31-godišnjakinja je objasnila da je znala točno gdje treba kupiti drogu jer ju je njen otac, preminuli ovisnik, često vodio na dilerska mjesta po svoju dozu.

- Predozirao se, tako je umro, no prije me je često vodio na ta mjesta. Vjerojatno to nije najbolje mjesto za povesti kći sa sobom, no tamo bismo išli, objasnila je sucima na saslušanju.

Na pitanje zašto je bila u četvrti Soho, odgovorila je da je došla turistički, s obzirom na to da dolazi iz Škotske, a kada su je tražili da objasni zašto je nosila toliku količinu droge skrivenu "u privatnim dijelovima" ako je za osobnu upotrebu, odgovorila je:

- Pa kako bih je sakrila. Na ulicama Londona ne bi se trebalo nositi drogu A klase.

Dok se čeka nastavak suđenja, u javnost je dospjelo kako Carson već ima tri osude za dilanje droge.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.