Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Kakva avantura

Zaigranu mačku dostavila poštanska služba - 1.100 kilometara dalje od kuće

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 21. prosinac 2018. u 9:00 2018-12-21T09:00:34+01:00

Trenutno vrlo popularna internetska mačka, Baloo, sjela je u kutiju i našla se 1100  kilometara dalje od doma.

Stara narodna kaže da je znatiželja ubila mačku, ali danas svjedočimo da to možda i nije tako. Nakon epizode koju je proživio Baloo, nije čudno što je baš mačkama od svih životinja potrebno devet života. Baloo iz Nove Škotske imao je pravu avanturu. Naime, smjestio se u kartonsku kutiju koju je poštar trebao poslati. U poštanskoj se službi zatim vozio više od 1.100 kilometara dalje od kuće, do mjesta dostave.

Njegova vlasnica je rekla da su primijetili da je nestao, ali su mislili da je negdje u blizini. Kucali su od vrata do vrata susjedima, provjerili šumu, garaže i stepenice, ali Baloo se nije vratio. 

Službenik u Montrealu postao je sumnjičav kada je vidio kutiju. Vozač je primijetio mokraću u kamionu i odlučio istražiti. U tom je trenutku mačak Baloo zbrisao iz kutije. Pošta je obavijestila volontere u azilu, koji su odmah obavijestili presretnu vlasnicu Jacqueline.

Vlasnica se zahvaljuje svim volonterima koji će joj donijeti mačku, ali i poštanskoj službi koja je reagirala na vrijeme, prenosi 9gag. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.