Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
22. siječnja 2020.
Nesuđeni vozač

video Urnebesna vožnja labradora Maxa: Vozikao se po parkiralištu pa upao u "nevolje" s policijom

Foto Screenshot Facebook Port St. Lucie Police Department
Foto Screenshot Facebook Port St. Lucie Police Department
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2019. u 14:04 2019-11-24T14:04:00+01:00

Auto je pretrpio manja oštećenja, a iz policije kažu da nema ozlijeđenih

Labrador Max s Floride, ovih je dana upao u nevolje s policijom. Njegov je vlasnik pogrešno skrenuo u slijepu ulicu nakon čega je izašao iz vozila. U autu je ostao Max, a problem je nastao kada je pas nekim čudom uspio prebaciti brzinu u "rikverc".

Vlasnik je ostavio upaljen auto koji se usput i zaključao, pa veselog labradora ništa nije spriječilo da napravi nekoliko krugova za volanom.

Njegov je vlasnik pokušao ući u auto, ali s obzirom na to da je isti bio zaključan, na kraju je morao pozvati policiju. Vozač Max se vozikao gotovo sat vremena, pri čemu je uspio udariti u poštanski sandučić susjeda. Nakon toga ga je policija uspjela osloboditi iz auta.

"Vozač je policiji dao dodatni uređaj za otključavanje, ali isti nije radio zbog baterije. Policija je na kraju prišla autu i otvorila vrata koristeći kod na ključu koji je lociran na vozačevim vratima", stoji u objašnjenju policije koja je i objavila video na svojoj Facebook stranici.

Ispod videa su se nanizali brojni komentari u kojima su se korisnici društvene mreže dobro nasmijali. "Nije loša vožnja za jednog psa. Vrlo je talentiran", "Udario je samo poštanski sandučić? Nije loše za prvi dan vožnje, Max" i "Je li Max dobio kaznu", samo su neki od komentara. 

Mnogi se pitaju i kako je točno pas prebacio brzinu, sumnjajući u točnost svih detalja priče. U svakom slučaju, kako god se točno odvila situacija, video auta za čijim je volanom pas, dovoljan je razlog za osmijeh.

Auto je pretrpio manju štetu, ali iz policije kažu da nema ozlijeđenih. Nesuđeni vozač Max je nakon ove urnebesne vožnje, prema riječima policije, "sretan i zdrav".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.