Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Sve za glas

"Udajte se za naše neženje, evo vam posao": Ovi političari ne prezaju ni pred čim za glasove

Izvor: Pixabay
Izvor: Pixabay
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2018. u 16:41 2018-12-13T16:41:14+01:00

 Jedinstvena Srbija već ima internu agenciju za sklapanje brakova putem koje dovode albanske djevojke iz okolice Skadra da sela ne ostanu pusta

Političari u Dragačevcima u Srbiji uoči izbora su, kao i svugdje, puni predizbornih obećanja, no ovaj je općinski odbor otišao korak dalje, piše srpski Kurir.

Stranka Jedinstvena Srbija obećala je da će zaposliti 30 djevojaka ako se, ni više ni manje, udaju za lokalne neženje.

Istaknuli u predizbornom materijalu su da se to posebno odnosi na Gornje Dragačevo gdje prosječna starost stanovništva iznosi 49 godina i gdje je neženja više.

Dio tamošnje javnosti je na društvenim mrežama iskazao negodovanje prema ovakvim obećanjima jer se radi o diskriminaciji žena samim time što imaju obvezu udati se ako žele dobiti posao.

Milenko Milekić, čelnik JS-e u Lučanima, u obećanju ne vidi problem jer smatra da je cilj istog rješavanje problema nataliteta te ističe da se ne radi o ničemu podrugljivom za žene jer nemaju obvezu udati se dobivanjem posla već ostati živjeti u Dragačevu.

Dodao je da Jedinstvena Srbija već ima internu agenciju za sklapanje brakova putem koje dovode albanske djevojke iz okolice Skadra da sela ne ostanu pusta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.