Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
19. veljače 2020.
Možda vas zanima

Tražite posao? Facebook zapošljava Hrvata, a ovo su uvjeti koje morate zadovoljiti

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 9. listopad 2018. u 16:01 2018-10-09T16:01:16+02:00

Novi zaposlenik surađivat će s ekipom zaduženom za hrvatsko tržište pri kontroli prijavljenog sadržaja zbog mogućih zloraba prava korištenja, rješavanja problema s računima, poboljšanja podrške korisnicima na hrvatskom jeziku i sudjelovanja u rješavanju problema na globalnoj razini.

Facebook je u potrazi za zaposlenikom koji će se baviti otkrivanjem i razrješavanjem zloraba pravila korištenja na društvenoj mreži u Hrvatskoj.

Na objavi koja se nalazi na Facebookovoj stranici piše da je društvena mreža u potrazi za stručnjakom koji će biti zaposlen na puno radno vrijeme u Dublinu, u sklopu tima Market Operations, putem kojeg će surađivati s ekipom zaduženom za hrvatsko tržište pri kontroli prijavljenog sadržaja zbog mogućih zloraba prava korištenja, rješavanja problema s računima, poboljšanja podrške korisnicima na hrvatskom jeziku i sudjelovanja u rješavanju problema na globalnoj razini.

Dužnosti hrvatskog stručnjaka u Facebooku traže razvijenu sposobnost komunikacije koja uključuje kvalitetu, brzinu, empatiju i točnost. Potencijalni zaposlenik mora postati dobro upoznat sa svim Facebookovim proizvodima i komunikacijskim standardima, a nužno je i poznavanje tekućih događaja i tipičnih ponašanja korisnika karakterističnih za Hrvatsku.

Uvjeti za prijavu su fakultetska diploma, dvije ili više godine iskustva, poželjno u analitičkim poslovima, strateško mišljenje te jake analitičke i kreativne vještine rješavanja problema, vještina odabira pravih prioriteta, jake komunikacijske vještine u pisanom i govorenom engleskom jeziku te tečnost u pisanom i govorenom hrvatskom jeziku i dobro poznavanje hrvatskog tržišta.

Rok za prijavu nije naveden, a prijaviti se, uz detaljnije upute, možete na ovoj poveznici.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.