Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. veljače 2020.
Slatka bajka

Tko ne bi želio odsjesti u kućici od čokolade? Jestiva je, prima 4 osobe, a noćenje je 50 eura

Foto Booking.com
Foto Booking.com
Autor:
Objavljeno: 13. rujan 2018. u 7:35 2018-09-13T07:35:37+02:00

vi detalji su posebno izrađeni od čokolade, od zidova, preko krova, kamina, stolića, satova, šalica i knjiga pa do lustera

RIJEKA Ovisnici o slatkom i putovanjima ne trebaju gledati dalje od jedne i jedinstvene tradicionalne kućice, doslovno napravljene od čokolade. Rezervacija smještaja putem Booking.coma otvorena je od 19. rujna.

Smještena je u Sèvresu, u blizini Pariza, a osmislio ju je i proizveo Jean-Luc Decluzeau, renomirani proizvođač fine čokolade poznat po svojim čokoladnim skulpturama. Smještena je unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère, u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique.

kucica3

Kućica ima 18 četvornih metara, a u njoj mogu odsjesti četiri osobe. Velik dio kućice naravno je – jestiv. Svi detalji su posebno izrađeni od čokolade, od zidova, preko krova, kamina, stolića, satova, šalica i knjiga pa do lustera. Čak je i okoliš kućice čokoladni, uključujući gredice cvijeća i ribnjak od bijele čokolade.

Noćenje u kućici, nudi Booking.com, moguće je rezervirati već od 50 eura, ali, očekivano, velik broj datuma u rujnu i listopadu već je zauzet. No, tko uhvati rezervaciju moći će sudjelovati na radionici čokoladnih kućica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.