Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 0° 1
Sutra: 0° 0° 1
24. siječnja 2019.
Dosta joj je

Supruga Domagoja Vide obrušila se na žicare: 'Izvolite zavrnuti rukave i raditi, jer i moj muž krvavo zarađuje novac'

snimio Igor Kralj / PIXELL
snimio Igor Kralj / PIXELL
Autor:
Objavljeno: 23. kolovoz 2018. u 9:28 2018-08-23T09:28:00+02:00

Supruga nogometaša i bivša manekenka Ivana Vida frustrirana je brojnim molbama za novčanu pomoć koju joj upućuju obožavatelji na Instagramu

Ivana Vida obrušila se u svom Instagram storyju na brojne pratitelje koji joj šalju poruke i mole za novčanu pomoć. Ženi nogometaša dozlogrdilo je stalno moljakanje i zapijetila je pratiteljima da prestanu s tim.

"Ne znam da li su mediji objavili negdje da ja dijelim novce i da su mi pali s neba jer inbox mi je krcat porukama vezano za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca, pritom da me još nitko nije tražio novac vezan za nekakvu bolest", napisala je supruga Domagoja Vide.

Bivša manekenka zapitala se izgleda li možda previše glupo ili simpatično pa možda time potiče ljude da se javljaju s molbama za pomoć.

"Molit ću sve da mi ne šalju takve poruke da ne bi bili na mom storiju njihova imena i prezimena, a to stvarno ne želim. Izvolite zavrnut rukave i radit nešto osim moljakat ljude, sjedit na kauču i komentirat tuđe živote na portalima!! jer i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac na +40 i na -15 stupnjeva. Hvala lijepa", napisala je Ivana uz snimke poruka u kojima je obožavatelji mole za pomoć.

Nakon što je podijelila svoje frustracije, supruga nogometaša odlučila je svoj profil učiniti privatnim. Ivanu Vidu na Instagramu prati 93 tisuće ljudi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka