Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2020.
Brak na brzaka

Sportska romantika: Udali se usred maratona pa otrčali do kraja u novu avanturu

Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 23. listopad 2018. u 15:49 2018-10-23T15:49:22+02:00

Nakon teškog životnog puta, ovom paru nije bio problem zaustaviti se usred maratona, razmijeniti zavjete, a potom otrčati do kraja zajedno.

Par trkača zaustavio se na maratonu u Detroitu na pola puta kako bi razmijenili bračne zavjete, a onda su kao supružnici otrčali do zajedno do cilja.

Maratonka Whitney Black krenula je na maraton u Detroitu u svom uobičajenom sportskom izdanju. Jedino što je odskakalo, bio je bijeli veo koji je nosila na glavi. Njen momak, također maratonac, Steven Phillips, obukao je pak sportsku majicu s printom svečanog odijela.

Maraton u Detroitu zapravo bio je zapravo njihovo mjesto vjenčanja. Nakon prijeđenih 21 kilometara par se zaustavio za brzinsko 10-minutno vjenčanje.

Ceremonija nije mogla trajati brže da se romantičnim trkačima ne bi ohladili mišići prije završetka utrke.

Utrka je bila njen prvi, a njegov 14. maraton. Black je počela trčati u ožujku prošle godine, 14. godina nakon nesreće na motornim sanjkama nakon čega je završila na 20 operacija i provela godine na fizikalnim terapijama kako bi naučila iznova hodati.

Phillips se u mladosti borio s pretilošću, a u najtežim danima njegova je kilaža dosezala 135 kilograma. U međuvremenu se, uz trčanje, gotovo prepolovio, izgubivši 60 kilograma.

- Ne samo da je Whitney danas otrčala svoj prvi maraton, nego smo se i udali, rekao je Phillips Detroit Free Press.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.