Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Revija s emocijom

foto Snimljena kampanja za City 45 20: Upoznajte pet jedinstvenih ambasadorica

Viviana Kalmar, Linda Lukežić, Antonia Gržinčić, Ivana Paris Bubičić i Nikolina Miletić Minovska, foto Ivor Mažar
Viviana Kalmar, Linda Lukežić, Antonia Gržinčić, Ivana Paris Bubičić i Nikolina Miletić Minovska, foto Ivor Mažar
Autor:
Objavljeno: 2. srpanj 2018. u 10:16 2018-07-02T10:16:23+02:00

Pred objektiv Ivora Mažara stale redom bivša Miss Universe, a danas predana mama Ivana Paris Bubičić, zatim doktorica dentalne medicine Viviana Kalmar, dizajnerica Linda Lukežić, manekenka Antonia Gržinčić i novopečena majka i jedna od najljepših Hrvatica, Nikolina Miletić Minovska

Trsatska gradina i ove će godine zasjati u posebnom modnom duhu, naime 14. srpnja održat će se peto izdanje modne manifestacije City 45 20, modne revije s emocijom, a u sklopu krovne manifestacije Ljeto na Gradini. Povodom pete obljetnice organizatori su u prvi plan kampanje, koja se snimala jučer na Trsatskoj gradini, stavili pet žena – ambasadorica čiji životni stil u prvi plan stavlja ispravne vrijednosti kao što su obitelj, dobrota, skromnost, življenje svog poziva, a sve to je uvijek u modi.

– Svaka od nas mora pronaći način da bude sretna i zadovoljna, a nakon toga moda je šećer na kraju našeg izgleda, kratko je istaknula Marija Mažar te dodala kako su za kampanju odabrane žene različitih profila, godišta, no sve su one u suštini iste, pronašle su način kako da budu svoje, kako da pronađu svoje mjesto, kako da budu sretne, sve su one inspiracija.

Antonia Gržinčić

Jučer su pred objektiv Ivora Mažara stale redom bivša Miss Universe, a danas predana mama Ivana Paris Bubičić, zatim doktorica dentalne medicine Viviana Kalmar, dizajnerica Linda Lukežić, manekenka Antonia Gržinčić i novopečena majka i jedna od najljepših Hrvatica, Nikolina Miletić Minovska.

Nikolina Miletić Minovska

Za make up se pobrinula poznata vizažistica Iva Berišić, a pet odabranih nosilo je haljine Lusso Couture, naočale iz optike Viktor Šahini i obuću iz Karle.

Ivana Paris Bubičić

City 45 20 na i ovog ljeta na Gradinu donosi modne trendove, a posebnu haljinu izradit će Džana Ravlić sa svojim Sally atelier timom. Ove godine reviji će prethoditi panel diskusije na temu mode i ljepote uz poznata imena modne i beauty scene, a ulaz na događanje je slobodan.

Foto Ivor Mažar

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.