Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
6. prosinca 2019.
Voli svoj posao

Radi u bordelu i zarađuje milijun dolara godišnje: "Nikad se nisam osjećala ovako ispunjeno"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 12. lipanj 2019. u 18:37 2019-06-12T18:37:10+02:00

"Nakon što vam stručnjak poput mene pokaže kako se baviti bičevanjem, udaranjem, vezanjem, igrom uloga, dominacijom i s još mnogo toga, to može donijeti novo uzbuđenje vašem seksu"

Seksualna radnica koja kaže da zarađuje više od milijun dolara godišnje otkrila je što ju čini tako uspješnom i zašto voli svoj posao

27-godišnja Alice Little, podrijetlom iz Irske, tvrdi da je ona najbolje plaćena seksualna radnica u Americi. Kazala je kako si je zadala cilj zaraditi milijun u godini te je napravila plan onoga što bi trebala učiniti kako bi se cilj ostvario.

"Milijun dolara podijeljeno s 12 postalo je cilj od 84.000 dolara mjesečno. To znači da bih morala imati svaku noć klijenta", kazala je u prosincu.

"Odvojila sam vrijeme da izgradim veze s gostima i dogovorim raspored kako bih mogla ostvariti taj cilj - i sada to čak i prekoračujem", dodala je.

"Vjerujem da je viđanje seksualnog radnika kad ti je potrebno popraviti vlastitu vezu, isto kao da ideš mehaničaru kad ti treba popravak automobila", rekla je Alice.

alice 2

"Mi znamo, općenito govoreći, da uspješniji pojedinci u našoj industriji zarade negdje između 400.000 i 700.000 dolara u kalendarskoj godini." "Gotovo sam udvostručila njihovu zaradu, i to je stvarno zapanjujuće", dodaje.

Kaže da pomaže ljudima da prebrode seksualnu anksioznost, kao i da pomaže parovima da imaju bolji seks, uključujući pronalaženje "omiljenih pozicija" svakog partnera i njihovih seksualnih fantazija. Ona također pomaže parovima da eksperimentiraju sa seksom u troje i BDSM-om, prenosi LAD Bible.

"Nakon što vam stručnjak poput mene pokaže kako se baviti bičevanjem, udaranjem, vezanjem, igrom uloga, dominacijom i s još mnogo toga, to može donijeti novo uzbuđenje vašem seksu", kazala je.

Alice kaže da se nikada nije osjećala ispunjeno kao što se osjeća radeći u legalnom bordelu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.