Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 26
Sutra: 12° 12° 26
12. studenoga 2019.
Slike su obišle svijet

Preslatka priča djedice koji pomaže u skloništu za mačke na jedinstven način

Izvor Facebook
Izvor Facebook
Autor:
Objavljeno: 25. rujan 2018. u 8:05 2018-09-25T08:05:18+02:00

Terry Laurman sa svojih 75 godina svakodnevno volontira u skloništu za kućne ljubimce Safe Haven, a njegove su aktivnosti ondje naročito simpatične.

Umirovljenik, 75-godišnji Terry Laurman, svakodnevni je posjetitelj lokalnog skloništa za mačke u Wisconsinu (SAD) gdje je svojom posebnom metodom postao blizak prijatelj brojnim mačkama.

Naime, umirovljeni profesor španjolskog jezika posjećuje sklonište Safe Haven kako bi češljao mačke svojom posebnom četkom. Tko u tome ne bi uživao?

No ispada da češljanje njegovih mačaka jednako umiruje i njihova postarijeg volontera koji svakog puta zaspi u društvu svojih krznenih prijateljica.

Ovo slatko druženje razdragalo je djelatnike skloništa koji su na svojoj Facebook stranici objavili slike uspavanog Terryja s mačkama.

Izvor Facebook

- Tako smo sretni što imamo osobu poput Terryja. Terry se jednog dana samo pojavio i predstavio. Rekao je da bi volio češljati mačke.

S vremenom je to postala svakodnevna aktivnosti. Češljao je sve mačke i može vam reći što se svakoj dopada, a što ne.

Većinu dana slučajno i zaspi s njima. Nama ne smeta - mačkama treba ovo! Terry je divan volonter - napisali su iz skloništa za mačke na svom Facebook stranici.

Vijest o ovoj toploj priči brzo se proširila internetom, a i komentari potpore nisu izostali. Štoviše, na valu svoje iznenadne popularnosti umirovljeni je volonter predložio svima kojima se sviđaju slike da doniraju novac skloništu. Dosad je sakupljeno oko 40 000 američkih dolara, prenosi Mirror Daily.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.