Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Najmlađa putnica

Preslatka beba rekorderka: U 5 mjeseci života proputovat će svih 50 američkih država

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 14. listopad 2018. u 15:31 2018-10-14T15:31:09+02:00

Za otprilike tjedan dana, obitelj će stići u Vermont, posljednju od 50 država koja se nalazi na njihovoj listi. Nakon toga roditelji kreću u prijavljivanje priče njihove kćeri u Guinnessovu knjigu rekorda kako bi i službeno bila upisana u povijest

Bebi Harper Yeats možda je tek pet mjeseci, no uskoro se sprema srušiti jedan svjetski rekord i oči društvenih mreža uperene su u njen slatki pothvat.

Naime, petomjesečna djevojčica putuje SAD-om sa svojim roditeljima, Cindy Lim i Tristanom Yearsom, od lipnja - kada se i rodila.

Njeni roditelji Australci protekle tri godine žive u Kanadi, a u vrijeme porodiljnog odlučili su provesti u posjeti nekoliko različitih regija SAD-a.

Foto Instagram screenshot

No putem su saznali da je najmlađa osoba koja je proputovala svih 50 američkih država imala dvije godine i tako se rodila ideja da njihova, netom rođena, kći - obori taj rekord.

- Zašto ne otići u svih 50 država? To je postao naš zajednički plan da se zabavimo, rekla je Cindy za CBS News.

Otkako su krenuli na ovu avanturu, roditelji su počeli objavljivati fotografije svoje preslatke kćeri s državnim znakovima i nacionalnim obilježjima na njenom Instagram
profilu čime je preslatka Harper privukla tisuće pratitelja i fanova koji je prate u obiteljskom osvajanju rekorda.

Foto Instagram screenshot

Za otprilike tjedan dana, obitelj će stići u Vermont, posljednju od 50 država koja se nalazi na njihovoj listi. Nakon toga roditelji kreću u prijavljivanje priče njihove kćeri u Guinnessovu knjigu rekorda kako bi i službeno bila upisana u povijest.

- Kada odraste i pogleda unatrag u to što smo postigli, kada vidi fotografije i čuje priče, nadam se da će imati samopouzdanja da može ostvariti sve što poželi, rekla je njena majka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.