Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
18. ožujka 2019.
SP Rusija 2018

video POBJEDA KOJA PRIVLAČI KAO MAGNET: FIFA-in sažetak utakmice Rusija - Hrvatska prvi na trending ljestvici servisa Youtube

foto: screenshot
foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 8. srpanj 2018. u 17:37 2018-07-08T17:37:51+02:00

FIFA-in video sažetak privukao je posjetitelje iz cijelog svijeta, o čemu govore čestitke na svim jezicima svijeta, koje se mogu naći u komentarima na Youtube servisu.

Pobjeda Hrvatske protiv domaćina Rusije na Svjetskom prvenstvu u nogometu i danas intrigira gledatelje iz svih zemalja našeg govornog područja, a i šire.

Naime, video sažetka utakmice, koji je objavljen na službenom youtube kanalu svjetske nogometne organizacije trenutačno je najpopularniji na internet servisu Youtube.

Naime, Youtube, između ostalih, daje na znanje koju poziciju video snimci u tekućem trenutku, u određenoj državi svijeta, zauzimaju na takozvanoj "trending ljestvici".

Pogađate, sažetak utakmice na hrvatskom dijelu youtube tržišta trenutačno je prvi među "trending snimcima". Do ovog trenutka pogledan je 9,9 milijuna puta.

Dakako, ne gledaju samo ljudi koji žive u Hrvatskoj, nego je privukao posjetitelje iz cijelog svijeta, o čemu govore čestitke na svim jezicima svijeta, koje se mogu naći u komentarima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka